local-stats-pixel fb-conv-api

Keitijas dienasgrāmata. 1.daļa.2

30 0

1.DAĻA.

Es pamodos, saģērbos un gāju uz virtuvi. Paņēmu apelsīnu un gāju atpakaļ uz istabu, apēdu apelsīnu un zvanīju Brigitai. Es: "Čau, Brigit!" B: "Čau, Keitij!" Es: "Tu negribi iet uz parku?" B: "Ok!" Es noliku klausuli un gāju uz parku, apsēdos uz soliņa... B: "Nu, ko tu gribēji?" Es: "Es gribēju pateikt, ka lidošu uz Ameriku pie māsas Rozālijas.." B: "Bet tas ir tālu!" Es: "Zinu!" B: "Cik ilgi?" Es: "Divus mēnešus.." B: "Tad jau.." Es: "Negribi braukt līdzi?" B: "Tu nopietni?" Es: "Jā!" B: "Protams, ka gribu!" Es: "Rīt 12:00 lidostā!" B: "Labi!" Es: "Man bez tevis arī būtu garlaicīgi!" Mēs aprunājāmies un gājām uz mājām.. Es ienācu iekšā.. M: "Kur tu biji?" Es: "Es aprunājos ar Brigitu, mēs kopā lidosim uz Ameriku pie manas māsas Rozālijas!" M: "Labi.." Es: "Kur tētis?" M: "Darbā, kur tad vēl?!" Es: "Es šodien varu sarīkot balli?" M: "Labi!" Es: "Paldies mamm!" Es uzgāju augšā uz istabu un uzaicināju Brigitu, Nikolu, Helliju, Bellu uz ballīti..

Vakarā

Visas bija atnākušas.. Es: "Es aiziešu pēc popkorniem, atrodat kādu neredzētu šausmu filmu!" Es aizgāju paņemt popkornus un gāju atpakaļ.. Es: "Kas tā pa filmu?" Nikola: "Nezinu!" Brigita: "Kaut kāda jau ir!" Es piesēdos blakus un iedevu katrai popkornus... Tā filma bija tik šausmīga.. Hellija: "Man bail!" Es: "Davaj paliekat pa nakti!" Nikola: "Nē, mums nebūs bail!"

Pēc 1 H

Tētis pavēra durvis un mēs visas iekliedzāmies.. Nikola: "Akdievs! Es tā nobijos!" Hellija: "Es no tava tēva nobijos un piečurāju bikses.." Tētis aizvēra durvis.. Es: "Es tev varu iedot bikses.." Hellija pārģ''erbās un mēs pēc tam spēlējām spēles...

Pēc 30 min.

Hellija: "Zini, es pēc tā visa nobijos, kad man bail iet uz mājām!" Nikola, Bella, Brigita: "Mums arī, varam palikt pa nakti?" Es: "Jā!" Mēs gājām gulēt..

Domas? Zinu, ka nemāku rakstīt stāstu!

30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Lai lidotu uz Ameriku, nepietiek vien ar to, ka rīt 12 tikties lidostā. Vēl vajag arī vismaz nopirkt biļetes, un varbūtība, ka vēl būs pieejamas biļetes uz to pašu reisu, ir diezgan niecīga.

Kur tad viņas to šausmu filmu meklēja, torrentos vai? Vispār jau laicīgi sagādāt filmu (un popkornu) vajadzētu būt ballītes rīkotāja atbildībai emotion

Vai šausmu filma ilga tikai vienu stundu vai mazāk, vai meitenes nemaz nenoskatījās viņu līdz galam?

Piečurājot bikses nepietiek vienkārši pārģērbt jaunas, vajadzētu arī nomazgāties emotion

Bet galvenais jautājums jau ir, ko Tu ar šo stāstu gribi lasītājam pavēstīt?

9 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt