local-stats-pixel fb-conv-api

Kas pareizi, kas nepareizi? 7. Nodaļa6

36 0

Mana mugura, sūrst. Pavēru acis, istabā ir krēsla, tā tad žalūzijas vēl ir ciet. Nata uz pirkstu galiem ienāca viesistabā, kafijas aromāts piepildīja visu istabu. Manā sejā iezagās smaids, vai smaids, ka spēju iegūt orgasmu vienkārši mīlējoties, vai to, ka es tik tiešām esmu lesbiete. Apliku pledu ap krūtīm un apsēdos, Nataša, kuras augumu ieskāva sarkans zīda virssvārcis, padeva man kafijas krūzi un apsēdās man blakus. Iemalkojot kafiju, sniedzu viņai skūpstu.

-Nat, kas būs tālāk?

Viņa ielīda man azotē un satvēra manu roku. It kā rotaļājās, it kā vienkārši turēja.

-Lena, nesaboja rītu.

Divdesmit gadīgs skuķis, vēl aizvien esmu naiva kā un. Pārguļot ar brīvu sievieti, domāju uzreiz, ka tas vis turpināsies kā romānos, skaistos romānos, kas beidzas lieliski. Gluži tāpat, kā ar Karloīnu. Manu mīļo mazulīti, vēl aizvien jūtu viņas smaržu. Vēl aizvien naktīs nespēju aizmigt, jo zinu, ka viņa mani izmanto, zinu, ka viņai mani nevajag, bet atlaist vēl nespēju, bet ticu tam, ka viņas vietā ienāks cita, par citu nu jau dikti šaubos. Nata uzspieda man skūpstu uz lūpām.

-L, tu neklausies, ko tev saku.

Paskatījos uz viņu.

-Ko tu teici?

-Es teicu, ka nekas nemainīsies, mēs turpināsim sportot kopā, mēs būsim draudzenes. Šī nakts nedrīkstēja notikt, tā ir un bija kļūda. Tu esi attiecībās ar vīrieti, nelaimīgās attiecībās, tu rīt brauc prom vai aizparīt. Es vienkārši paņēmu izaicinājumu uz tevim. Naivs, maz skuķītis tu esi, Lena.- Viņa piespiedās ciešāk pie manis, neloģiska darbība no viņas- Mēs varam to atkārto līdz brīdim, kad mans izvēlētais tiks parādīts.

Pasmaidīju nevēlami.

-Tā tad, esmu tev sieviete uz zvaniem, pazvani un man jāskrien drāsties ar tevi?

Neizpratnē raudzījos uz viņu.

-Nu aptuveni.

-Tad man jāiet.

Piecēlos kājās, saģērbos un devos prom. Ar vieniem spēlējos es, bet citi spēlējās ar mani. Tas nav pareizi.

Ar Robertu devāmies ceļā. Divas dienas es un viņš. Kāpēc es iesaistījos šajā visā? Jo vecākiem un ģimenei tas liekas pareizi?

-Ei, Robi- bobi, skaties, ko es nopirku.

Apgriežoties rādīju viņam plāno kardigānu, kas stiepjas līdz zemei. Roberts pasmaidīja, pievilka mani cieši sev klāt un noskūpstīja. Nē, nē, nē, sekss nav tāds pats kā ar sievieti, man visu laiku tagad ir jāizmanto vibratori, lai stimulētu sevi.

-Pamēģināsim šonakt bez taviem jaukajiem draudziņiem gultā.

-Bet es gribu papildus baudu.

Centos atgūt viņus mūsu gultā.

-Man šķiet, ka es tevi apmierināt nespēju.

Ohh, tā arī ir.

-Nē, vis ir lieliski, man vienkārši patīk papildus gūt baudu. Nu neaizliedz man šo.

-Tikai šonakt,nu izmēģinam. Savādāk man liekas, ka man ir konkurents gultā.

Tā arī ir. Tā ir Nataša. Bāc, tik lielisks sekss ar viņu bija pirms pāris dienām, liekas, ka vēl aizvien jūtu viņu tur lejā. Viņa ar mani nav runājusi no tās nakts.

Atkritu gultā, aktrise no manis iznāktu laba.

-Nu redzi, mazā, sekss bija labāks nekā ar tiem taviem pričendāļiem.

Bija labs sekss? Tu šo sauc par seksu? Vai tu nopietns esi? Cik tu izgāzi lubrikantus, lai vispār es slīdētu?

-Jā-Viņš izstiepa manu roku uz augšu un braucīja pa viņu- Rob, mēs jau esam vairāk kā mēnesi kopā. Neaptverami, nevēlos doties atpakaļ, vēlos šādi gulēt visu laiku un justies laimīga.

Laimīga. Protams, kamēr zinu, ka Karolīnu ņem priekšā kaut kāds jefiņš, kuram nekas nerūp, kurš viņu pameta un tad atkal sagāja kopā. Kā man riebjas, jo vairak par viņu domāju, jo dusmīgāka kļūstu. Nogrūdu Roberta roku nost no sevis. Kāpēc es atkal par viņu atcerējos?

-Tev labi?

-Jā, tikai sadusmojos, ka mums ir jāatgriežas atpakaļ. Rīt vakarā mums jābrauc jau atpakaļ.

-Jā, mūms ir jābrauc. Bet izbaudīsim es un tu visu nakti un rīt pa dienu.

-Tieši tā.

Viņš ar pirkstiem braucīja man pa muguru.

-Tā arī tu nepateici, kas ir ar tavu muguru.

-Emm- Ko lai saka?- man niezēja mugura un Nataša pakasīja. Nu un nedaudz pārcentās.

Viņš savilka domīgu seju.

-Nataša?

-Jā, skriešanas laikā, ko tad tu gribēji, lai es pret koku kasos?

-Nuuu, nesniegšu komentārus, labāk, nāc, iekārtojies ciešāk pie manis.

Dažkārt man liekas, ka esot ar viņu, es aizmirstu visu, bet tad es atceros par Natašu un Karolīnu. Un to, ka es neesmu tradicionāla un tiekos ar viņu tikai un vienīgi tāpēc, ka tā ir pareizi. Bet vai pareizi ir spēlēties ar viņa jūtām?

36 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

labs daiļdarbs emotion emotion

1 0 atbildēt

Hej! Interesants darbs, man patika. Es gribētu tikai dot dažus padomus, tā teikt, no malas skatoties:1) nesteidzies tik ļoti uz priekšu, notikumi iet viens pēc otra ļoti strauji, grūt saprast to nozīmi. 2) dažreiz nevar saprast, kas ir "viņš" vai "viņa", derētu vairāk izmantot konkrēto cilvēku vārdus. 3) es nezinu, kāda ir tava pieredze rakstīšanā, bet būtu izcili, ja sarunas starp cilvēkiem būtu nedaudz nopietnākas un plašākas. 

bet kopumā ir labs virziens, un es ceru, ka viss izdosies!!!

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt