local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Tava odze?14

86 0

" Pēc odzes kodiena mirst sieviete- dienas ziņās interesants stāsts.
Viņa pati ar automašīnu aizbrauca līdz slimnīcas uzņemšanai (visiem par lielu brīnumu), bet vēlāk pēc vairāku dienu ilgas cīņas ar nāvējošo indi nomira.

Uz viņas māju devās aizsargtērpos tērpti policisti, lai nāvējošo odzi notvertu. Viņi atrada arī ne tikai šo odzi, bet arī citus eksotiskus, indīgus dzīvniekus. "


Dīvaini? Jā un nē. Ir dažādi cilvēki, vieniem patīk odzes izskats, tās interesantie raksti, adrenalīna sajūta, ka viņiem pieder kaut kas, kas var viņus nogalināt. Viņi valda pār to. Bet vai tiešām?

Un ja nu odze. nav tikai dzīvnieks, bet tā ir metafora kādai lietai, kurai jūs esat pieķērušies? kāda lieta, kas jūs jau sen nelaiž vaļā.... Neviens nezina, kas un cik ir tādu "indīgu odžu " mūsu dzīvēs, bet tās ir. Kas ir Tava odze?

86 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

to es uzzināšu, kad mani sakodīs.

un cerams, arī pats tikšu līdz slimnīcai, kur par mani kāds/a parūpēsies. :)

4 0 atbildēt

Es savu odzi zinu un turu acu priekšā.... Kādus 5 gadus jau kā precējušies... emotion emotion emotion emotion emotion emotion

2 0 atbildēt

ees vienigais taja teksta saskatu zemtekstu,vai ari es vnk to parak dzili izlasiju?

1 0 atbildēt

Manuprāt, Austrālijā :)

0 0 atbildēt

Suns gan nomirst, ja nedabū zāles - un tur nekāda suņa "lauku superimunitāte" neder - neesmu pagaidām piedzīvojusi atgadījumu, ka suns pēc odzes kodiena mierīgi izdzīvotu bez vetārsta palīdzības.emotion

0 2 atbildēt

gribi redzeet manu 3 metriigo  odzi ?????

2 8 atbildēt