local-stats-pixel fb-conv-api

Kaka un pavasaris16

167 2

Šodien biju aizgājis uz universitāti. Sagadījās tā, ka dienas vidū uz pāris stundām nav ko darīt. Lai kaut cik sakarīgi pavadītu laiku iegāju „Olimpijā”. Otrajā stāvā atrodas, jau aizmirsu kāda un šajā stāstā tas pat nav svarīgi, grāmatnīca - iegāju. Pavirši izšķirstot grāmatas ar interesantākajiem nosaukumiem tiku līdz bērnu nodaļai......UN TUR...... TIEŠI PRETĪ MAN RĒGOJAS GRĀMATA.... „Kaka un pavasaris”. Nē - Jus nepārklausījāties. Grāmatas nosaukums tiešām ir kaka un pavasaris. Sākumā domāju – tas tak kaut kāds joks, vai manām smadzenēm nesaprotama metafora. Kurš gan varētu nosaukt grāmatu TĀ (bērnu grāmatu). Sākumā pat domāju – ieskatīties iekšā vai nē. Ziņkāre tomēr ņēma virsroku. Paskatos visapkārt, vai kāds mani nevēros un pastiepjos pēc mazās grāmatiņas. Sajūta tāda, kā desmitgadniekam Narvesenā šķirstot pornožurnālus. Sāku ar grāmatas pēdējā vāka izpēti. Tur bija nodrukāta īsa anotācijas par igauņu(viņa nacionalitāti man gribētos uzsvērt) autoru Andrusu Kivirehksu un viņa garadarbu :

167 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

KAKA.

5 1 atbildēt

Kāpēc pienene pieņēma kakas bildinājumu, neskatoties uz to, ka bija pārrunājusi vien dažus vārdus. Šis lika aizdomāties, par to, ko mēs iemācām ar šo saviem bērniem... Gadījum sakarus un laulības Las Vegasā.. emotion Vispār, arī kakām, kā izrādās, ir jūtas.

3 0 atbildēt

gaidam filmu....kaka un....

2 0 atbildēt
Senzināmā grāmatiņa par kurmīti,kurš meklēja,kas viņam uz galvas uztaisījis, man vēl nu tā ķip patika,bet šitas nu jau par traku. :D
3 1 atbildēt

Jā un minecrafts un internets noteikti ir labāks ja? Tā vismaz ir grāmata.

2 1 atbildēt

sirsnīgais suņa kakas struņķītis emotion

1 0 atbildēt

Ganjau normāla grāmata, man mājās ir grāmata par to kā, kurmītis gāja meklēt, kurš viņam uztaisīja uz galvas

1 1 atbildēt

Šito pēc 10 gadiem nostaļģiski atcerēsies tāpat kā leģendāro Zīlīti. emotion

1 1 atbildēt

Un tad brīnās, kur bērni ir tik stulbi...

0 0 atbildēt

jā, lol, es šito grāmatu pašķirstīju vienreiz. psc emotion

0 0 atbildēt

Laikam jānopērk. emotion

0 2 atbildēt