local-stats-pixel fb-conv-api

Ilūzija 77. daļa0

108 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iluzija-76dala/665591">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iluzija-76dala/665591

Atverot acis, Eleanora saprata, ka bija aizmigusi uz pāris stundām. Paveroties apkārt viņa saprata, ka šis murgs nav beidzies un viņa vēl joprojām atrodas Aksela mājās. Ar riebumu viņa piecēlās sēdus un blakus sev uz galdiņa ieraudzīja paplāti ar vakariņām, apelsīnu sula un rīsi ar tvaicetiem dārzeņiem un fileju. Izskatījās jau gardi, bet Eleanorai apetīte nebija. Tā vietā viņa paplāti iemeta miskastē un devās pie durvīm, bet tās izrādījās slēgtas.

- Izlaidiet mani! – Eleanora kliedza un dauzījās pie durvīm, bet neviens neatbildēja un neienāca. Divdesmit minūtes viņa daudzījās pie aizslēgtajām durvīm, bet neviens neatnāca viņu apraudzīt vai apklusināt. Kad spēki beidzot bija izsīkuši viņa padevās un devās uz balkonu, bet viņu sagaidīja vilšanās, jo arī balkona durvis bija slēgtas. Dusmu pārņemta Eleanora paņēma krēsla un sita to pret sienu.

- Nomierinies, saulīt! Tev vajag atpūsties. – Aksels mierīgi teica, ienākot Eleanoras istabā, viņš bija apģērbies pelēkā kreklā, melnos šortos un pieskaņotās botēs. Uz krekla bija manāmas sviedru pēdas, kas nozīmēja, ka viņš tikko sportojis, bet Eleanorai šobrīd tas neinteresēja, viņa vēlējās tikt mājās pie Nika, tad arī Eleanora atcerējās par to dienu, kad viņa tika nolaupīta. Niks aizgāja, bremžu skaņa un šāviens.

- Kas notika ar Niku? – viņa kliedza uz Akselu.

- Mani vīri viņu nogalināja, Niks nebija tev piemērots, es taču tev teicu, vai tad tu to neatceries? – Aksels atteica un vēroja Eleanoras dusmu pilno seju.

- Es tev neticu! – viņa turpināja.

- Vakar bija viņa bēres.

- Es tev neticu! Es gribu doties mājās. Ļauj man dzīvot savu dzīvi! – Eleanora nepadevās.

- Tava dzīve ir kopā ar mani. – Aksels nepiekrita.

- Lai arī cik reizes tu to pateiktu, es nekad nebūšu tava. Tas, ka es esmu šeit un tu mani apprecēji ar varu, nenozīmē, ka es tev piederu. Es tevi nevaru ciest. Es tevi ienīstu!. – viņa uzbļāva Akselam un par atbildi saņēma pļauku sejā.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iluzija-78-dala/665869">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iluzija-78-dala/665869

108 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000