local-stats-pixel fb-conv-api

Iemācies dzīvot.8

lūdzu izlasi šo te un beidzot apzinies, ka tev ir lieliska dzīve. bet lai nu kā atceries, ka vienmēr vari man lūgt padomu.//
Es atdotu visu lai tikai dabūtu ģitāru. bet tu viņu izmet. Nežēlīgi. Sadauzi. Manu sapni. Cerību. Ticību. -es gribu ģitāru. gribu. -tu vari gribēt daudzko.
Tu tagad izmet visu. Visu kam tavā dzīvē vairs nav nozīmes. Tu izmet naudu. Jā. Nopērkot superdārgus apavus, ko pat nevalkā. Tava nauda. Man par to nospļauties, bet citiem gan nē. Tu redzi ko tu dari? Citiem nav ko ēst, kur dzīvot. Viņi krāj santīmu pie santīmu, pasaka saviem bērniem, ka nē, piedod, bērniņ, rītdien mums mājās nebūs maize. Nē, tā nav tava vaina. Nejau tu viņiem atņēmi darbu, naudu un cerību uz rītdienu. Bet tas viss iespējams notiek tev blakus, ar cilvēkiem kurus tu pazīsti, bet tu to neredzi, kāpēc... jo tevi tas galīgi neinteresē. Tu dzer kolu, kolu, kolu, ēd čipsus un visus pārējos draņķus. Okey. Turpini tā dzīvot. Bet kaut reizi dzīvē novērtēt cik tev ir lieliska dzīve. Tu zini ka rītdien tu ar draugiem iesi uz kinīti, ēdīsi popkornu un smaidīsi. Dažiem pat smaidīt negribas. Personīgi es to esmu iemācījusies darīt-nesmaidīt.

[20:29:48] #KĒĒKSS no kēksiņbodes: tu vnk iedomājies, ka tava dzīve ir sūds, bet tu padomā ka dažiem labiem nav ko ēst, nav kur dzīvot un ja kas tas moš notiek tev blakus bet tu to pat neredzi.
[20:30:38] *******: es esmu sūds
[20:31:08] #KĒĒKSS no kēksiņbodes: tu neesi sūds. tu tikai neapjēdz cik tev ir lieliska dzīve, jo tu nezini un es ceru ka nekad neuzzināsi kā ir dzīvot sliktāk.
//#FAKE// //#FAKE// //#FAKE//
20 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

vai tiešām labāk ir nesmaidīt? tikai tāpēc,ka kādam iet sliktāk par tevi? Nedomāju... Labkāk ir smaidīt tā buši pozitīvāks gan pats,gan arī šo smaidu,ja dāvāsi citiem,padarīsi pasauli smaidīgāku,jo vai tev nebūtu patīkami no rīta ja kāds tev vienkārši uzsmaidītu,,,

4 0 atbildēt

emotion ļoti jauks raksts..  

 

bet domājot no otras puses... arī tie kam ir nauda un tmldzz.. daudzi nav laimīgi un   citiem arī pat  kam ir nauda vienk. nav par ko smaidīt..

 

es bezsakarā to uzrakstīju, es vienk. nezinu kā izskaidrot, to, ko es gribu paskaidrot.. ;D

 

bet raksts patīk.. 

2 0 atbildēt

Labs teksts, bikin lika aizdomāties, ka mana dzīve ir ideālaemotion

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Kāpec skola tu tik normāls nevari but ka interneta?

1 0 atbildēt

Personīgi es to esmu iemācījusies darīt-nesmaidīt. 

 

p.s... labāk smaidīt par spīti visiem, nekā  nesmaidīt...emotionemotion

0 0 atbildēt