local-stats-pixel fb-conv-api

Humatoputa un Humatuputa0

12 0

Humatuputa izkāpa no magnetobusa un neizpratnē vērās uz Humatoputu. "Kā tu zināji, ka es braucu pie tevis?" - viņa vaicājoši pavērsās pret Humatoputu. "Nū, kā lai tev to pasaka?" - Atbildeja Humatoputa - "Tas arī nav nemaz tik svarīgi, labāk ejam, man tev vēl ir šis tas parādāms, pirms braucam pie manis." Humatuputa apņēmīgi aizgāja līdz atkritumu tvertnei, kura bija pieskrūvēta pie ēkas sienas un izmeta čeku, ko bija turējusi rokā, kopš to pacēla no magnetobusa grīdas. "Tagad varam iet, es pa ceļam tev pastāstīšu, kāpēc gribēju tevi satikt." - viņa sāka stāstīt Humatoputam par savu atradumu, un kāpēc viņai ir svarīgi, lai niecīgā sēkliņa pārtaptu augā, kurš spētu uzziedēt un nobriedināt sevī jaunu ražu. Humatuputa pēc tam varēs sekot, kuras sēkliņas ir atlasāmas, lai turpinātu augu audzēšanu un kuras ir noglabājamas, lai nepazaudētu saikni ar viņas atradumu.
Humatoputam tik tiešām patika Humatuputas iecere, arī viņš tagad vēlējās savā īpašumā iegūt kāda auga sēklu. Viņa vecmamma viņam zināja stāstīt un daudz parādīt par tomātiem, tāpēc viņš varēs vecmammai palūgt kādu no viņas tomātu stādiem, kuru varēs līdzīgi kā Humatuputa audzēt un sekot, lai viņa audzētais ienestu lielāku ražu. Pārunājot savas ieceres viņi sasniedza vietu, kuru Humatoputa vēlējās parādīt Humatuputai. Tas bija kāds mīms, kurš nokrāsojies bronzas krāsā stāvēja pie cirka. Mīms nekustīgi stāvēja uz vietas, līdz kāds garāmgājējs viņam priekšā noliktajā hūtē iemta monētu. Tad mīms negaidīti sakustējās, kas lika garāmgājējiem satrūkties, jo tie savā steigā viņu nemanīja. Viņi nostājās uz brītiņu katrs savā pusē mīmam, lai labāk iztēlotos mīma amatu, iespējams arī viņi kādreiz vēlēsies strādāt par mīmiem. Ja mīms nebūtu darbā, viņi noteikti viņam uzprasītu par lietām kuras ir svarīgas, lai strādātu par mīmu.
Tā viņi turpināja ceļu pie Humatoputa vecmammas, kura zinās Humatuputai izstāstīt, kā labāk izdiedzēt niecīgo sēkliņu un kas viņai ir jāievēro, ja viņa grib pēc iespējas labāk saprast, kā ir audzējami burkāni.

Humatoputa un Humapututa:
pirmā daļa
otrā daļa
trešā daļa
ceturtā daļa
piektā daļa
sestā daļa
septītā daļa
astotā daļa
devītā daļa
desmitā daļa
vienpadsmitā daļa
divpadsmitā daļa
trīspadsmitā daļa
četrpadsmitā daļa
piecpadsmitā daļa

lasi, vērtē, komentēemotion

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000