local-stats-pixel fb-conv-api

Humatoputa un Humapututa21

40 1

Tas bija dienās, kad lielākie no mums saprata, ka jādzer sāli, lai sastingtu lādiņu uz kāda klejojoša Marsa rovera, kura saulenes rotāja nebēdnīgie saules stari, kaisot elektronus aparātā saliktajās shēmās. Kad spēcīgākie bija pieķērušies, kādam niecīgākam enerģijas lādiņam, tie pie sevis aicināja pārējos. Tā visi, kuri vien varēja atstāja Zemi un pārcēlās dzīvot uz Marsu, lai atrastu siltumu vietā, kuru neierobežo atmosfēra. Steiga un jūklis tai laikā bija tik liels, ka daudzi uz Zemes atstāja savus bērnus, neatstājot tiem mantojumā neko citu, kā vien savu atbalsi, kura palika dunot starp abu planētu pavadoņiem.
Humapututa bija jaunākā no atstātajiem bērniem. Vienīgais, ko Humapututa spēja atrast, bija kāda nezdīgusi burkāna sēkliņa, kuru tā noglabāja dziļākajā no savām kabatām, lai sagaidot pavasari spētu to iedēstīt zemē un sagaidīt, kā tā uzdīgst. Taču Humapututa neko arī daudz nezināja par burkānu audzēšanu, kāpēc vēlējās no kāda uzzināt vairāk pirms uztic niecīgo asniņu zemei, kur tas uzsūcot sevī mitrumu, spēs tiekties pretī Saulei. Humapuputa, pirms laiks bija sastindzis, bija spēlējusies ar Humatoputu, kurš zināja stāstīt par to, kā ir audzējami tomāti, tāpēc viņa nolēma atrast Humatoputu un uzprasīt viņam padomu, jo īsti nezināja, kas būtu iesākams tālāk, kad burkāna asns būs sevi atrādijis Saulei.
Humapututa sāka posties ceļam, viņa atrada siltākos no saviem apaviem un labākās no savām drēbēm, jo zināja, ka viņai ir uzsākams garš ceļš caur skaņas pārņemtajai pilsētai, taču šoreiz vairs nebūs neviens, kurš ar acu skatienu pavada viņu, lai pārliecinātos, ka viņa ceļā neapmaldās un nepazaudē, kādu no sevī uzkrātajām zināšanām, bez kurām tā nespēs atrast Humatoputu.

Tas ir iesākums, kkādai hlomnai, pārāk lielu vēlmi viņu turpināt neizjūtu, bet ja kādam ir liela interese, lai viņu paturpinu varat atstāt, kko komentāros, lai zinātu, ka kādam arī ir vēlēšanās kko tādu lasīt. Ilustrācijas sagatavojis esmu, bet nez vai jums viņas šķitīs pārāk atbilsošas hlomnai.

Humatoputa un Humapututa:
pirmā daļa
otrā daļa
trešā daļa
ceturtā daļa
piektā daļa
sestā daļa
septītā daļa
astotā daļa
devītā daļa
desmitā daļa
vienpadsmitā daļa
divpadsmitā daļa
trīspadsmitā daļa
četrpadsmitā daļa
piecpadsmitā daļa

lasi, vērtē, komentēemotion

40 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Strāvon, tev viss kārtībā ????????????????/

1 0 atbildēt