local-stats-pixel fb-conv-api

Holes.3

18 2

Jau no saakuma atvainojos par rakstiibu. Man shajam kompjuteram nav garumzimju.

Un shis ir mans pirmais shada veida raksts,tatad ja variet,tad uzrakstat ieteikumus. :)

tatad. Pagaidam dzivoju UK,kur man arii radaas ideja rakstam. Tatad driz braucu atpakalj uz LV,tapeec Anglu valodas examena vieta man iedeva lasit gramatu HOLES. Ir arii uztaisiita filma Holes. Ieliku video apakshaa. :)

No sakuma izstastishu par gramatu.

Ta ir gramata par Zenu vardaa Stenlijs Yelnats (Stanley Yelnats)gimenes vards,jo angliski vins ir uz abam pusem Stanley. taatad,kura vecvectevs ir noburts un vinam un vina gjimenei vairs laime nekad nestav klat. Taa nu visi vienmer ieklust nepatiksanas.Delj vina vecvecteva viniem ir gimenee sakaamvaards ''no-good-dirty-rotten-pig-stealing great-great-grandfather''. (netulkoju,jo tad neizklausaas tik labi. Vins nozaka cuuku,tapeec ir - pig stealing) Stenlijam peksni uzkrit virsu sporta kurpes BURTISKI. Vins nezin kapec saak skriet,varbut no laimes,vai vel kaut kaa,jo domaa,ka botas nesiis labu. Vinu aptur policija,ierauga botas un viss saakas.Izradas,ka botas piedereja slavenibai,ir tuukstosh dolaru vertas un ir domatas beernu namam,vini par botam sanems visu naudu. Tomer neviens netic,ka botas ir uzkritushas vinam virsu tieshi,ka no nekurienes. Tiesaa vinam tiek iespeja izveleties,vai iet uz cietumu,vai uz Nometni Zalais ezers(Camp Green Lake). Taakaa Stenlija gjimenei nav daudz naudas,un vins nav uz nometni braucis,izvelas nometni,kur Stenlijs vismaz domaas centiisies izteeloties,ka ir tikai uz parastu nometni. Bet ta vietaa,kad vins atbrauc tur ir izkaltis,izbijis ezers,kur visiem nometnes puisiem,kas arii ir kaut ko pastradajusi ir katru dienu, jarok caurumi. Bet tur pietam ir loti karsts,un rakt caurumus ir gruti.

Talak gan neizlasiju,bet zinu,ka vismaz gramataa ir aprakstits,kaa viniem iet un cik gruti tur ir.

Pasu gramatu lidz galam neizlasiju,bet domu sapratu,takaa man bija tikai 2h. Bet atradu arii ko interesantu.

Taatad tas no-good-dirty-rotten-pig-stealing great-great-grandfather ,vina vecvecteeva nelaimiigaas nobursanas saakums bija arii aprakstits gramataa. Un tur kur bija aprakstits tas viss.tur vienaa vietaa bija rakstiits,ka Vecvecteevs(Arii ar vaardu Stenlijs,kaa visaas paaudzees) ir iemiileejies meitenee un vinam bijis saancensis ar vaardu IGORS. prasat,kapeec tik Latvietisks vaards? Gramataa rakstiits,ka saakumaa Vecvecteevs Stenlijs ir dzivojis LATVIJAA.VINS PIEDZIMIS LATVIJAA. Un apraksts par vina miilas deeku ar to sievieti un saancensiiba ar IGORU ir taakaa notikusi latvijaa. Kas noziimee kad vinsh pats ir bijis latvietis?

Nesleepshu,ka man bija diezan liels shox gramataa ieraudziit ,ka tieshi no latvijas. emotion

Nu tas taa,apmeeram Par Graamatu,bet vislielaakais parsteigums shajaa graamataa bija tas,ka Vecvecteevs ir dzimis LATVIJAA.



18 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Caurumi emotion daznedazadi caurumi emotion  

1 0 atbildēt

TO ZĒNU sauc Stenlijs Sjilnets. Grāmata ir ļoti laba emotion

1 0 atbildēt