local-stats-pixel fb-conv-api

Hokeja Cilvēks, 12. Nodaļa: Sliktā Priekšnojauta0

48 0

Iepriekšējā Nodaļa: http://spoki.tvnet.lv/literatura/Hokeja-Cilveks-11-nodala-Izgajiens/728338

Nākamajā dienā Artūram bija treniņš, bet pirms tā bija skola. Skolā viņš ieradās kā parasti, bet šodien bija daži kontroldarbi, kuriem Artūrs nebija gatavojies nemaz. Bet viņš nebija uztraucies, viņš nekad nebija uztraucies pirms kontroldarba. Tā nu viņš gāja uz stundām un rakstīja visu, ko varēja. Bet pēc stundām viņš jutās nedaudz jocīgi. Viņam bija slikta priekšnojauta par saviem kontroldarbiem un par savu treniņu. Viņš neuztvēra to nopietni. Tā viņš aizgāja uz treniņu.

Treniņš noritēja labi. Artūrs darīja, ko varēja un parādīja labus rezultātus. Trenerim likās, ka viņš tiešām ir labā formā. Tad notika Artūra iemīļotā un tā saucamā ‘’maiņu spēle’’, kad četras maiņas sadala divās komandās un izspēlē vienu trešdaļu. Trešdaļa sākās ar iemetienu, kurā piedalījās Artūrs un kāds pieredzējušāks, vecāks spēlētājs. Artūrs vinnēja iemetienu un devās uzbrukumā. Aizsargs viņam atņēma ripu un devās pretuzbrukumā. Šādi norisēja lielākā daļa spēles. Daži metieni, daži atvairījumi, daži iemetieni, nekas īpašs. Līdz 17 minūte, kad Artūrs nozaga ripu aizsargam un devās uzbrukumā. Viņš bija palicis viens pret vārtsargu. Viņam aiz muguras slidoja abi aizsargi un ar jebkādiem paņēmieniem mēģināja apturēt uzbrukumu. Viņiem tas izdevās, bet varbūt ne tajā labākajā veidā. Viens no aizsargiem iemauca pa Artūra kāju. Burtiski iemauca. Loģiski, ka tas apturēja spēli. Tiesnesis žigli parādīja, ka ir noticis pārkāpums un iedeva 5 minūšu sodu aizsargam, kurš izdarīja šo neatļauto paņēmienu. Artūrs nevarēja pakustināt savu kāju un tā ļoti sāpēja. Artūram nekad iepriekš nav bijis liels ievainojums. Izskatās, ka šī būs pirmā reize. Artūru noveda no laukuma. Treneris jau bija sagrābis galvu un domāja, ko nu tagad darīt. Ja būs ļoti smags gadījums, nākamajā sezonā iztrūks dažu spēlētāju. Viņš cerēja, ka ar Artūru ir viss kārtībā. Spēli tā arī nepabeidza, bet neviens uz laukuma īsti nedomāja par spēli, jo ievainojums tiešām izskatījās smags.

Pēc kārtīgas ārsta apskates izrādījās, ka Artūra ievainojums tiešām bija smags. Ārsti teica, ka viņš nevarēs kārtīgi spēlēt un trenēties vismaz līdz nākamajam gadam. Visdrīzāk pēc Jaunā gada. Artūrs bija bēdīgs, jo tas nozīmēja, ka viņam būs vairāk jāpievēršas pie mācībām un viņam būtu jāizdomā kāda cita nodarbe hokeja vietā. Laikam sliktā priekšnojauta tomēr bija īsta. Artūrs nezināja, ko darīt…

Nākamā Nodaļa: http://spoki.tvnet.lv/literatura/Hokeja-Cilveks-13-Nodala-Sura-Bet/728706

48 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000