local-stats-pixel fb-conv-api

Heivs. (11)0

33 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Heivs-10/741323

Es sēžu uz asiņainā dīvanā un skatos kā Īfe cenšas no komas uzmodināt Ītu. Es zinu, ka šitais viss nebeigsies labi un manuprār ir jāzvana ātrajiem un jāaizved viņš uz slimnīcu, bet es bēguļošu tālāk, jo neviens nedrīkst redzēt manu rētu, tā var būt vēsture un citi vēl sagribās mani iespundēt vienā telpā un sākt taisīt eksperimentus un pētīt to tālāk. Kaut kā nemaz to visu man pašlaik negribās. Es dziļi ievelku elpu un runāju.

-Īfe? Man tev ir lūgums. - saku un padzeros malku tējas, tā nomierina.

-Manuprāt, ka tavam lūgumam nav jēgas. Man tagad svarīgāks ir cilvēks kurš guļ bezsamaņas uz mana dzīvokļa grīdas. - Īfe atrauc. - Es pat nezinu ko darīt, jo šāda gadījuma man nav bijis. Mana māte bija ārste, bet es tikai kaut ko no malas iemācījos, laikam tikai ne šo. -

-Tapēc man arī tev ir lūgums. - iesāku. - Tu varētu piezvanīt ātrajai palīdzībai un pateikt, ka atradi viņu parkā uz soliņa, bet es tikmēr būtu tavā dzīvoklī, gaidītu. - nobeidzu savu sacīto.

-Jā, bet ir viena problēma - viņš ir manā dzīvoklī uz grīdas, nevis parkā uz soliņa. -

-Tā nav liela problēma. Šodien ir darba diena, visi ir darbā. Aiznesīšu viņu līdz tuvākajam soliņam un tu sēdēsi viņam blakus, gaidīsi ārstus. - paskaidroju.

-Labi, bet es tikai nesaprotu kādēļ tu to nevari izdarīt pats? - Īfe sacīja, laikam negribēja to darīt.

-Tu nesaproti, ka mana rēta ir ļoti dīvaina. Tā var notikt tikai seriālos, bet tagad tas notiek ar mani. Fantastika un maģija reizē. Es zinu, ka tas viss izklausās dīvaini, bet tā tas ir. Lūdzu saproti mani. - paskaidroju atkal.

-Nu, labi jau labi. - Īfe piekrita.

***

Es lavījos uz parka tuvāko soliņu kurš atradās tieši pretī Īfes dzīvokļa logiem, es varēšu visu mierīgi novērot. Tas Īts ir baigi smagais... Es nopūšos kad beidzot esmu viņu noguldinājis uz sola.

-Lūdzu, lūdzu piedod Īt, bet man tas ir jādara. - atvainojos savam draugam kaut arī zinu, ka viņš neko nedzird.

Pagriežos pret Īfi un saku. - Sākam mūsu operāciju, bet saki visu kā norunājām.

Dodod atpakaļ uz dzīvokli. Īferite paņem mobilo tālruni un piezvana ātrajai palīdzībai.

Elle.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Heivs-12/741773

33 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000