local-stats-pixel fb-conv-api

Es vēlos tevi visu..22

20 0

Labi Leksa lai iet, bet sameklē tad man kaut cik pievilcīgu puisi, jo tu jau mani pazīsti vislabāk. Mani no draudzeņu skatieniem paglābj zvans uz stundu, ceru ka viņas neredzēja, ka esmu satraukusies. Man nebūtu problēmu savaldzināt puisi un satikties ar viņa vecākiem, bert pārgulēt. Ieejot kabinetā nevaru izlemt, vai tas bija labi, ka piekritu, jo zaudēt nevainību ar puisi kas varbūt pat man nepatiks. Bet varbūt Leksa tomēr pārdomās, kaut gan tas nebūtu Leksas stilā. Skolas diena paiet nemanot es nevaru beikt domāt par derībām ar Leksu. Kad atbraucu mājās nevaru pat ieēst dmas galvā ir sajaukušās lielā mezglā. Nolemju ieet vannā, noņemju kosmētiku, sapinu matus astē un izveidoju copē. Novelkot drēbes un bez kosmētikas es vienmēr jūtos tik brīva, bet tanī pašā laikā arī neizsargāta. Ieleju vannā ūdeni un pieleju daudz dušas želejas lai būtu daudz putu. Iegremdējoties patīkami siltajā ūdenī nevēlos vairs domāt par šodienu, jo visam nemaz nevajadzētu būt tik slikti, tāpēc saņemju sevi rokās. Rīt būs jauna diena un tagad man nav jānopūlās par to domājot. Ūdenis patīkami mani ieskauj savās skavās, bet prēts lēnām sāk atslēgties, tāpēc ļaujos un aizveru plakstiņus. Kad uztrūkstos ūdens jau ir atzisis, pat nepamanīju kā iemigu, aši izraušos no ūdens, bet ieraugot savu ādu uz roku pirkstiem saprotu ka ūdenī esmu pavadījusi kādu laiciņu. Noslaukos un dodos uz gultu. Telefonā ko biju atstājusi uz gultas ieraugu mirgojošu vēstules ikonu. Tāpēc pasniedzos pēc tālruņa un izlasu ziņu, tā ir no Leksas, meitene vienkārši novēl rītdienai veiksmi, jo viņa ar Ninu ir atradušas man piemērotu puisi. Es atbildu vienkārši ar smaidiņu, izslēdzu telefonu un domāju doties pie miera, lai gan pulkstenis ir tikkai astoņi.

No rīta pieceļos agrāk, jau sešos, kaut gan parasti gulētu līdz astoņiem. Aši uzkrāsojos un uzvelku šortus ar tirkīzzilu kreklu un kedām. Parasti šādā izskatā mani var sastapt reti, bet šodien es vēlos justies ērti. Kad izlemju doties lejā pulkstenis rāda jau septiņi, tāpēc dodos uz virtuvi lai pagatavotu sev brokastis. Zaks mani sagaida jau virtuvē, jo kā izrādās viņš vakar mašīnā ceļā uz mājām ir teicis, ka viņam šodien skolā ir jābūt jau astoņos, tāpēc viņš nemaz nav pārsteigts mani tādā agrumā ieraugot.

Es šodien došu priekšroku auzu pārslu putrai ar augļiem, jo man vajadzīga enerģija, tāpēc izlemju izdzert krūzi karstas kafijas. Borokastīm pievienojas arī mamma un viņas draugs Paulo kurš ir mūsu patēvs jau sešus gadus. Bet man labāk patīk viņu dēvēt vārdā nevis par patēvu. Manu māti sauc Rita. Viņa ir īsa auguma ļoti tieva sieviete ar blondien matiem un zilām acīm. Bet īsais augums nemaz neatbilst viņas raksturam, jo viņa ir ļoti valdonīga sieviete un tāpēc laikam jau Paulo, kas ir gara auguma Spānis, iemīlēja manu māti. Bet šorīt visi nezinu kāpēc izskatās neizgulējušies, laikam neman vienai ir bijusi grūta nakts.

20 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt