local-stats-pixel fb-conv-api

Enijas dzīve. (14)2

Olīvija vīrietim bija līdz zodam tāpēc tas neizskatijās tik briesmīgi,tad negaidīti vīrietis pagriezās pret mani un gribēja nākt pie manis,bet Olīvija viņu apturēja paskatijās uz viņu un teica. :

- Ne tagad,vēlāk!

Vīrietis: nu labi!
Olīvija veltīja viņam smaidu,tad vīrietis iekāpa mašīnā un aizbrauca.

Pēkšņi bija tik jauki atkal redzēt māsu,pēc visiem tiem uztraukumiem un muļķīgajām domām un nojautām,bet tai pašā laikā arī gribējās māsai nolasīt garu morāli,ko arī noteikti darīšu.

Tad iestājās neveikls klusuma brīdis,jo bija mazliet dīvaini redzēt māsu ar to vīrieti un pie tam vēl kā viņi skūpstās.

Ir diezgan arī neērti un dīvaini arī tas,ka māsai ir tik 13 un viņai jau ir puisis,man ir 16,bet vēl tāds nav un viņas vecumā es ar lellēm spēlējos nevis domāju jau par kaut kādiem puišiem.

Nu jā mūsdienu jaunatne.


Es:Čau,tad beidzot tu pāradies.


Olīvija: Čau,protams,kāpēc,lai nepārastos teicu,kad vakarā,tad arī vakarā būšu.

Es: Jā,bet vienu gan tu man neteici,pati jau saproti ko.

Olīvija: Jā,bet ja es jau tev pirms tam pateiktu tu mani nelaistu un līdzi nebrauktu un tā arī es netiktu pie viņa.Tu taču nelaistu,nebrauktu ar mani,ja visu zinātu pirms tam?Vai ne?

Es: Protams!

Olīvija: Nu redzi!


Es: Aiziesim tagad mājās un mums būs gara saruna,tu man pilnīgi visu izstāstīsi?

Olīvija: Ok,Ok.

Mēs aizgājām mājās es iegāju dušā un pārğērbos,uzvilku halātu,ielīdu savā lielajā gultā un gaidīju kamēr Olīvija atnāks pie manis no savas istabas,viņa teica,ka ieies vēl dušā ,pēc dušas nāks pie manis.

Kamēr gaidīju Olīviju pabaroju papagaili Berci.

*kā izskatās papagailis bildē*.

Tad ielīdu gultā un pasaucu suņu meiteni Čiku.Čika pieskrēja pie manis sāka laizīt man seju,es sāku ar viņu spēlēties,pēc tam čika apgūlās man blakus un man palika tik silti un uznāca miegs,nolēmu,ka nekas rīt parunāšu ar Olīviju,tad es aizmigu.

Pagājušā nodaļa bija diezgan īsa , tāpēc šī ir tāda garākā kā arī + tiks ievietota šodien vēlāk vel viena tiem cilvēciņiem,kas lasa un kam tiešām interesē emotion

64 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt