local-stats-pixel fb-conv-api

Eminem - Stan - Paštulkojums3

98 0

Es vienu dienu pajautāju skolotājai: "Vai jūs man ieliktu 10 un ļautu vienu stundu neko nedarīt, ja es iztulkošu "Stan''?" Viņa atbildēja, ka jā, so, es to arī izdarīju un dabūju 10. Tagad nez, kāpēc izdomāju ielikt spokos.

"Stens"

Dido(2x): Mana tēja ir atdzisusi, es domāju - kāpēc es vispār esmu izkāpusi no gultas. Rīta lietus mākoņi ir manā logā un es vispār nespēju redzēt, pat ja es spētu, tad viss būtu pelēks, izņemot tavu bildi uz manas sienas, tas man atgādina, ka viss nav tik slikti, nav tik slikti.
Stens: Dārgais Slim, Es tev rakstīju, bet tu vēl joprojām neesi piezvanījis. Es atstāju savu peidžera, mobilā un mājas telefonu numurus. Es sūtiju 2 vēstules rudenī, tu laikam neesi tās saņēmis. Laikam pastā bija notikusi kāda ķibele. Reizēm es uzrakstu adreses pārāk nekārtīgi. Bet tāpat: piedrāzt to, kas jauns? Vecīt, kā iet tavai meitai? Mana meitene arī ir stāvoklī, es drīz būšu tēvs. Ja man būs meita, uzmini, kā es viņu nosaukšu? Viņas vārds būs Bonija. Es lasīju par tavu onkuli Roniju. Man žēl, man arī bija draugs, kurš uztaisīja pašnāvību, jo kaut kāda kuce viņu negribēja. Es zinu, laikam tu to dzirdi katru dienu, bet es esmu tavs lielākais fans, man pat ir pazemes lietas, kuras tu taisīji ar Skamu. Vecīt, man ir pilna istaba ar taviem plakātiem un tavām bildēm. Man patīk viss, ko jūs izdarījāt ar Rakusu, tas bija lieliski. Vēl, es ceru, ka tu šo saņemsi, atbildi man, tikai lai patērzētu, patiesi Tavs, tavs lielākais fans, šis ir Stens
Dido: Mana tēja ir atdzisusi, es domāju - kāpēc es vispār esmu izkāpusi no gultas. Rīta lietus mākoņi ir manā logā un es vispār nevaru redzēt, pat ja es varētu tas viss būtu pelēks, izņemot tavu bildi uz manas sienas, tas man atgādina, ka viss nav tik slikti, nav tik slikti.
Stens: Dārgais Slim, Tu vēl neesi piezvanījis, vai uzrakstījis, es ceru, ka Tevi ir iespēja. Es neesmu dusmīgs, man tikai liekas, ka tas ir galīgi garām, ka Tu neatbildi faniem. Ja Tu negribēji runāt ar mani ārpus koncerta, Tev nevajadzēja, bet Tu vismaz varēji uzrakstīt autogrāfu priekš Metjū. Tas ir mans mazais brālis, viņam ir tikai 6 gadi. Mēs Tevi četras stundas gaidījām stindzinošā aukstumā, bet Tu vienkārši pateici, "Nē". Tas ir diezgan sūdīgi, vecīt - Tu esi kā viņa elks. Viņš grib būt tieši, kā Tu, Tu viņam patīc vairāk nekā man. Es nemaz neesmu tik dusmīgs, man vienkārši nepatīk, ka man melo. Atceries, kad mēs tikāmies Denverā - Tu teici, ja es tev rakstīšu, Tu man atbildēsi - redzi, savā ziņā esmu tāds, kā tu, es arī nekad nepazinu savu tēvu, viņš mēdza krāpt manu mammu un sist viņu. Es varu piekrist tam, ko Tu saki savās dziesmās, kad man ir sūdīga diena, es slīdu prom un uzslēdzu tavas dziesmas. Jo man ne sūda nav, tas palīdz, kad esmu depresijā. Es pat uztaisīju tetovējumu ar tavu vārdu, pāri krūškurvim. Dažreiz es pat graizos, lai redzētu, cik ļoti es asiņoju, tas ir kā adrenalīns, sāpes ir kā negaidīts skrējiens priekš manis. Redzi, viss, ko tu saki ir īsts un es tevi cienu, jo tu to saki. Mana meitene ir greizsirdīga, jo es par tevi runāju 24/7. Bet viņa nezin tevi, kā tevi zinu es, neviens nezin. Redzi, viņa nezin, kā tas bija uzaugt tādiem, kā mēs. Tev man ir jāpiezvana, es būšu tavs lielākais fans, ko tu jebkad zaudēsi pazemīgi tavs, Stens. P.S. Mums arī vajadzētu būt kopā.
Dido: Mana tēja ir atdzisusi, es domāju - kāpēc es vispār esmu izkāpusi no gultas. Rīta lietus mākoņi ir manā logā un es vispār nevaru redzēt, pat ja es varētu tas viss būtu pelēks, izņemot tavu bildi uz manas sienas, tas man atgādina, ka viss nav tik slikti, nav tik slikti.
Stens: Dārgais, mister es-esmu-pārāk-labs-lai-pazvanītu-vai-uzrakstītu-saviem-faniem. Šī būs pēdējā paciņa, ko jebkad Tev sūtīšu. Ir pagājuši 6 mēneši un vēl joprojām ne vārda - Es to neesmu pelnījis? Es zinu, ka tu esi saņēmis manas pēdējās 2 vēstules: es uzrakstīju adresi perfekti. Šī ir mana kasete, ko es sūtu tev, es ceru, ka tu šo dzirdi. Es šobrīd esmu mašīnā, es braucu uz 150. Slim, es izdzēru piektdaļu vodkas, tu izaicini mani braukt? Tu zini to Fila Kolinsa dziesmu "Šonakt gaisā" par to džeku, kurš varēja izglābt to otru džeku no slīkšanas, bet to nedarīja, kad Fils to visu redzēja, tad šovā viņš viņu atrada? Tas ir apmēram, kā šis ir, tu varēji mani izglābt no slīkšanas, tagad ir par vēlu - man ir 1000 bēdu un viss, ko es vēlējos bija nekārtīga vēstule vai zvans. Es ceru, ka tu zini - es norāvu visus tavus plakātus no sienas. Es mīlu tevi, mēs varējām būt kopā, tu to izbojāji, es ceru ka tu nespēj gulēt un tu sapņo par to un, kad tu sapņo es ceru, ka tu nevari gulēt un tu KLIEDZ, es ceru, ka tava zemabziņa IZGRAUŽ TEVI un tu nespēj ELPOT bez manis. Redzi, Slim *kliedz* Aizveries, kuce, es cenšos runāt! Slim, tā ir mana meitene, kas bagāžniekā kliedz, bet es nepārgriezu viņas rīkli, es tikai viņu sasēju, redzi, es neesmu tāds, kā tu, jo ja viņa nosmaks, viņa cietīs vairāk un arī nomirs. Viss, man jāiet, es tagad esmu gandrīz pie tilta. Velns! Es aizmirsu, kā lai es tagad to tev aizsūtu? [riepu kaukšana] [klusums] [skaļš plunkšķis]
Dido: Mana tēja ir atdzisusi, es domāju - kāpēc es vispār esmu izkāpusi no gultas. Rīta lietus mākoņi ir manā logā un es vispār nevaru redzēt, pat ja es varētu tas viss būtu pelēks, izņemot tavu bildi uz manas sienas, tas man atgādina, ka viss nav tik slikti, nav tik slikti.
Slim: Dārgais Sten, es gribēju tev uzrakstīt ātrāk, bet es vienkārši biju aizņemts. Tu teici, ka tava meitene arī ir stāvoklī, kurā mēnesī viņa ir? Es esmu tiešām priecīgs, ka tu savu meitu tā nosauktu un šeit būs autogrāfs priekš tava brāļa, es to uzrakstīju uz cepures. Piedod, ka es tevi nesatiku koncertā, es laikam būšu tevi palaidis garām. Nedomā ka es to darīju speciāli, tikai lai tevi nicinātu. Bet kas tie par sūdiem, ka tu saki, ka tev patīk graizīt rokas? Es domāju, ka tas ir stulbi, cik samaitāts gan tu esi? Sten, tev ir problēmas, es domāju, ka tev ir vajadzīga palīdzība, lai tu neskraidi pa sienām, kad tu jūties nomākts. Un, kas tie par sūdiem par to ka mums jābūt kopā? Tas man liek negribēt tevi satikt. Es tiešām domāju ka jūs ar savu meiteni esiet vajadzīgi viens otram vai arī tev vienkārši vajag izturēties pret viņu labāk. Es ceru, ka tu izlasīši šo vēstuli, es tikai ceru, ka tā nonāks pie tevis laikā, pirms tu nodari pāri sev, man liekas, ka tev klāsies labi, ja tu tikai nedaudz nomierināsies. Es esmu priecīgs, ka es tevi iedvesomju, bet Sten, kāpēc tu esi tik dusmīgs? Saproti, ka es gribu tevi, kā fanu, es vienkārši negribu, lai tu dari trakas lietas. Es pirms pāris nedēļām ziņās redzēju lietu, kas lika man justies slikti. Kāds vīrietis bija piedzēries un nobrauca no tilta un viņa bagāžniekā bija viņa draudzene, kas bija stāvoklī un mašīnā viņi atrada kaseti, bet viņi nepateica, kam tā bija. Ja par to padomā, viņa vārds bija... tas biji tu... velns...

98 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

sapratu tik ka teeja atdzisusi... emotion 

6 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt