local-stats-pixel fb-conv-api

Elmārs4

Sveiki, es spokos esmu jauniņais un ceru, ka Jūs pret mani izturēsieties jauki un saprotoši. Mana nodarbošanās ir rakstīšana, lai Jums labi lasas un ceru, ka patiks. Mana pirmā daļa, jo būs arī turpinājumi, ja izlasi ieliec plusiņu, lai zinu, ka kāds ir izlasijis.

6:00 Elmārars gulēja, bet tad pēkšņi sāka skanēt dīvaina skaņa. Elmārs arūka no miega un nespēja saprast, kas notiek. Ar miegainām acīm viņš sāka meklēt tās skaņas avotu. Elmārs nesaprata kur agrāk ir dzirdējis šo skaņu. Viņš palika arvien nervozāks likās, ka viņš jau ir padevies, līdz saprata ka skaņa nāk no telefona. Skaņa apklusa, Elmārs skrēja pie telefona, un uzeiz saprata ka pie vainas ir Viktors. Un Elmārs iekliedzās " Viktor! ko Tu izdarīji manam telefonam?" . No otras istabas atskanēja skaļi un lepni smiekli. Elmārs sāka pētīt savu telefonu un saprata, ka kāds ir zvanijis. Elmārs sāka vel vairāk uztraukties un atzvanija Bellai. Bella kādu laiciņu necēla klausuli līdz atskanēja '' čau Elmār! '' . Elmārs vaicāja '' kapēc Tu man zvaniji tik agri no rīta? Vai kas noticis? ''. Bella saprata, ka Elmārs gulēja tad, tapēc viņa teica '' Ja miegs tev svarīgāks par mani tad guli tālāk'' un Bella nolika klausuli. Elmārs bija neizpratnē, kas tikko notika, viņš domāja līdz atskanēja '' Bērni, nāciet brokastīs''. No virtuves nāca patīkama smarža, kā jau katru sestdienas rītu, jo katru sestdienu Māte cepa pankūkas. Pankūkas viņi ēda ar saldējumu, viņas ir tik garšīgas, ka Elmārs aizskrēja kā plēsts uz virtuvi.

Elmārs sāka ēst pankūkas, tad pēkšņi uz viņa melnā ar baltām svītrām halāta uzkrita saldējums, likās ka Elmārs to nepamana un viņš turpināja ēst. Uz halāta pleķis bija palicis pamatīgs un Elmāram nācās berzt netīrumu. Viņš aizgāja uz dušu, jo viņam radās ģeniāla doma. Doma bija tāda - halāts ir netīrs un viņš man būs jāmazgā, es esmu netīrs un man būs jāmazgājas , labāk paņemšu ar halātu nomazgāšos, to viņš arī darija, skats bija šaušmīgs - halāts ziepjains Elmārs sauss. Elmāram apnika un viņš halātu ielika veļmašīnā pie KRĀSAINĀS veļas ko viņam neatļāva...

Turpinājumu lasat nākamajā daļā, un viedokli izsakat komentāros.

100 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Amizanti ;D Ir, kur tiekties, ļoti pārskriets pāri kā atstāstījums.
0 0 atbildēt
To visu raksta puisis? ;o ;D
0 0 atbildēt

Čau!++++ Es piereģistrējos, jā beidzot!!!!!Tagad es saku ++ Forši stāsti!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt
12 avatars12

Elmārs=Viņš

0 0 atbildēt