local-stats-pixel fb-conv-api

Ej un dzenies tik pēc naudas.8

55 0

Ļaudis kādreiz man sacīja : "Vēlies uz šīs pasaules būt laimīgs - kļūsti bagāts!"

Vai tiešām?

Palūkojieties apkārt, atveriet beidzot vaļā savas acis! Mēs nepadarām naudu par savu, bet nauda padara mūs par tās vergiem. Mēs strādājam ikdienu spīti savam priekam, lai nopelnītu kaut kam, kas zūd vienā mirklī šajā tukšajā esībā. Ceļamies no rīta - lūdzamies kļūt bagāti, domājam, kā aptīt ap pirkstu otru, lai izvilktu no tā kādu mazumiņu sev pašam, lai būtu apmierināti...ceram, ka, iespējams, šodien no bezgala zilajām debesīm nokritīs zelta medus pods.

Un tad nemanot attopamies pilnīgi kaili, nosaluši bez drēbēm, bez neviena graša koka zārkā miruši, tā arī pavadot visu dzīvi dzenoties pēc naudas.

Dzīvē svarīgākais ir atklāt savas spējas un sniegt to tālāk brīnišķīgajai pasaulei. Uz pasaules nav tik daudz naudas, kas spēj atmaksāt to bagātību, kas mīt tevī pašā. Atrodi to - būsi vislaimīgākais pasaulē.

Beidz dzīties tik pēc naudas!

55 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Bagatiba nav merojama tikai nauda, bet ta noteikti atvieglo dzivi. Nabagam but ir sudigi, parbagatam ari, visu ar meru...

5 1 atbildēt

Khe, khe, pastāsti šito tiem, no kā slimnīcās prasa tūkstošus slima bērna ārstēšanai - jo no tiem 400-600 eiro mēnesī, no kā partiek vismaz puse iedzīvotāju, knapi pietiek izdzīvošanai, kur nu vēl zālēm, speciālajam ēdienam slimniekam, higiēnas precēm utt. 

Situācija, kad cilvēks ar vienas slodzes algu nevar samaksāt īri, komunālos u.c., kur nu vēl uzturēt bērnu, nav normāla. Visi nevar būt direktori un ministri. Daudziem ir jāstrādā arī skolās, slimnīcās. Un ne jau pamuļķi ar piecu klašu izglītību tur strādā.

Tad, kad minimālā alga būs pietiekama, lai vienkārša darba darītājs var kaut cik dzīvot, nevis skaitīt, vai šoreiz bērns brauks skolas ekskursijā, vai tomēr ne, tad arī varēsi slavināt "neskriešanu pēc naudas". Un tad, kad neliela uzņēmuma īpašnieks spēs to algu samaksāt, nebankrotējot pēc nodokļu nomaksas [kuri turklāt pazūd melnajā caurumā].

3 0 atbildēt

bez naudas ar nevar emotion 

2 0 atbildēt

Tu raksti par vērtībām, kādas mūsu sabiedrībā ir zudušas. Mēs dzīvojam mākslīgi radītā sistēmā, kur bez naudas tu nēesi nekas! Viss ir pakārtots naudai. Pirmā ir nauda, tad morālās vērtības. Mēģināsi otrādāk būsi zem tilta. Skumji, bet tāda ir šobrīd valdošā sistēma. 

1 0 atbildēt

 emotion Vispār, kur ir laime, bet tikai ne naudā. emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tev jau Aivariņ naudas netrūksts, tev pieder viesnīca, staļļi emotion , varēji jau nebūt tik skops un Zentai kādu prēmiju izmaksāt  emotion 

0 0 atbildēt

Dzīvē svarīgākais ir atklāt savas spējas un sniegt to tālāk brīnišķīgajai pasaulei. Uz pasaules nav tik daudz naudas, kas spēj atmaksāt to bagātību, kas mīt tevī pašā. Atrodi to - būsi vislaimīgākais pasaulē. šo varēji nerakstīt. pārējais viss ir ok. Tas nav dzīvē svarīgākais.

0 0 atbildēt

Bet man vajag naudu!  emotion 

0 0 atbildēt