local-stats-pixel fb-conv-api

Dzives sakums 1.dala2

Lai dzive saktos kaut kam ir jabeidzas.
Katrai matei ir jarupejas par savu bernu lai tas izaugtu liels un specigs.Bet kad māte dzemdibas nomirst tad jarupejas tēvam.
Katrai matei ir kaut kada sakne ar savu berninu un ar gadiem ta saikne klust planaka un tievaka bet lai kas notiktu ta saikne nekad neizud.
Mans tevs man stastija ka mana mate ir nomirusi dzemdibas manis del. Vins vienmer mates nave vainoja mani. Bet reiz vins aizgaja un nekad vairs neatgriezas tad pec manis atbrauca vecmamina kura bija vienas asaras un panema mani pie sevis. Kad pagaja paris dienas vina man pateica ka mans tevs ir nomiris auto avarija. Tad es aizgaju uz savu istabu un saku raudat spilvena un tad es saku domat vai tiesam vins ir miris es tam nespeju noticet es sagaidiju, kad vecmamma aiziet gulet un tad izgaju lauka.
Es vienkarsi gaju es nezinaju uz kurieni es gaju bet es gaju prom. Prom no majam es tur vairs nejutos piederigs es baidijos es aizbegu.
Ejot es nokluvu lidz slimnicai un es iegaju tur iegsa un nogaju pagrabstava jeb morga. Tur vins ari guleja vieniga pilsetas slimnica es vinam piegaju klat un saku raudat es vinam ludzu piedosanu bet vins kluseja un neko neteica. Es saku vel skalak raudat un ieravos tuveja sturi.
Tad kada medmasa izdzirdeja manas skalas raudas un atskreja pie manis. Vina visu saprata jo vina bija pedeja kas aprupeja manu tevu. Vina mani aizveda uz kafeinicu kas atradas 1 stava un iedeva man teju.
Tad vina sacija ka vina bija pedeja kas aprupejusi manu tevu un dzirdeja vina
padejos vardus. Es jautaju `ko vins teica?`
Vina atbildeja: Vins velejas lai tev pasaku ka vins mileja tevi un ka ludz piedosanu par to ka vainojis tevi mates nave.

P.s. ja kads velas otru dalu tad rakstat komenteros. Vai ari ja sanemsu vismaz 15 plusus. :-) sito es pats izdomaju nevis tulkoju vai ari kopeju no kada cita un ludzu rakstat vai vajag taisit vel vai ari jums nepatik nu vienkarsi izsakat savas domas ari komentaros.
Pss. Atvainojos par gramatikas kludam.

24 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Bez garumzīmēm grūti lasās...
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt