local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve nogalina. (4)4

32 0

Šī daļa vairāk vai mazāk ir mans dzīvesstāsts. Visiem tiem, kuri uzskata, ka mana dzīve ir tik saulaina...

Pārējās daļas lasāmas manā profilā.

32 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pabeigsi vidusskolu un sāksi jauni dzīvi, daudziem skolas gadi ir drausmīgi un pēctam sākās laimīga dzīve

5 0 atbildēt

Tava dzīve vēl nemaz nav sākusies! Tāpat nav svarīga pagātne, nav svarīgi, no kā esi radusies un kādi sūdi bijuši jāpiedzīvo. Ir jāspēj saņemties un iet uz priekšu. Nospraud mērķi un ej uz to, un nespēsi vien nobrīnīties, cik dzīve ir skaista un interesnata. Tev var atņemt materiālās lietas, var ierobežot brīvību, var darīt pāri fiziski un emocionāli, bet Tavu pārliecību un apziņu neviens nevar atņemt. Neviena problēma nevelkas mūžīgi, problēmām ir jāstājas pretim un jārisina, nevis no tām jābēg. Jebkurā situācijā ir izeja, nāve jau nu ir tas, ko dzīves kontekstā nevajadzētu pieminēt NEKAD.

5 0 atbildēt

piekrītu videnes gadi vienkārši jāizcieš, kaut kādā ziņā tevi saprotu man arī ir gadijušās tādas situācijas, bet uzskatu, ka tieši tas tevi padara vēl stiprāku un sagatvo tam ka turpmāk dzīvē tevi nekas vairs nevar pārsteigt un ir cilvēku grupa, kuru dabūs dzīvē pa nopelniem.

sameklē universitāti vai augstskolu citā pilsētā sāc dzīvi citur un arī tev paveiksies noteikti 

3 0 atbildēt

Jā, viegli nav gājis tev, bet tomēr... Nenolaid rokas, dari kaut ko, piedalies, attīsti talantus, maini attieksmi pret mammu, vecmammu un arī pret tevi izturēsies savādāk. Centies runāt ar viņām, izrunā savu sāpi, pastāsti, ka tevi neapmierina viņu attieksme, es domāju, ka tas varētu izdoties, neesi pesimistiska, paskaties uz savu dzīvi no gaišās puses... Tev nav bijis daudz un tuvu draugu, vai ne? Gaišā puse - tu vari būt tu pati nevis līdzināties draugiem. Es ļoti ceru, ka tev izdosies viss! :)

0 0 atbildēt