local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve Zem Kupola #21

Sveiki! Esmu nolēmis sākt jaunu literatūrseriālu :) Neesiet pārāk skarbi, jo nekāds lielais rakstnieks neesmu. Lasam!
SIŽETS BŪS SAVĀDĀKS NEKĀ TĀDAI PAŠAI GRĀMATAI/SERIĀLAM!!!
*
*
2. diena.
Šorīt pamodos no liela trokšņa un sirēnu skaņām. Kad gāju ārā, redzēju, ka Džeimss vēl guļ, tāpēc nolēmu virtuvē uz galda nolikt zīmīti, ka aizeju. Izgājis laukā redzēju glābējus un mediķus. Tā siena, kupols tur vēl atradās. Tātad šis nav sapnis.
Es vēl biju neziņā kāpēc kupols šeit atrodas. Kupola malā redzēju tādus kā plūdus, metos skriet tur. Kad pajautāju kas noticis, man atbildēja, ka kupols ir izdarījis spiedienu uz ūdens trubām, un tās ir sprāgušas mājā tieši pretī. Glābēji skrēja iekšā, kad viņi iznāca laukā, viņi izveda kādu sievieti. No sākuma es viņu nepazinu, bet tad atcerējos, ka tā ir mana klasesbiedrene Diāna no skolas. (Skolu jau esmu pabeidzis.)
Tad iznāca Džeimss un man jautāja kas noticis, es pastāstīju, ka mūsu klasesbiedrenes Diānas māja cieta plūdus kurus izraisīja kupola spiediens uz ūdens trubām kuras pēc tam uzsprāga. Tad Diānu ielika mediķu mašīnā un aizveda uz slimnīcu. Mēs ar Džeimsu bijām nolēmuši viņu apciemot.
2. dienas beigas.
Atceries rakstu atbilstoši novērtēt. Ieliec plusiņu emotion vai arī mīnusiņu.
Atstāj savu viedokli par turpināšanu komentāros! Paldies, ka lasījāt! Un atceries, iesaki šo sociālajos tīklos un dabū 10 cepumus!!!

43 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Under The Dome season - Spoki. emotion
2 0 atbildēt