local-stats-pixel fb-conv-api

Dvuļika iedarbība jeb kā radās McMafija5

80 0

Latvijā ir parādījusies jaunā topošā dvuļiku grupa McMafija, kas veido super smieklīgas dziesmas izdzerot uz trijiem vienu dvuļiku un uzkurijot vienu premjera cigareti uz trijiem, jo neko labāku nevar atļauties.

Šis stāsts sākas ar to ka trīs dvuļu mīlētāji atrada viens otru un kopā sāka dzert. Šo triju dvuļu dzērāju karjera sākās kopš jaunas nesen dadzertas dvuļas pēc kuras tika sacerēta dziesma par dvuļām.
McMafija dzer jeb kur, jeb kad un ar jeb ko.
Ja vēlies iedzert ar jaunu topošo grupu McMafija atstāj savu komentāru zem šī raksta un mēs obligāti sazināsimies ar tevi.
McMafija sacer ne tikai labas dziesmas, bet ari labas spēles izdomā. Ja gribi izmēģināt šo spēli tad sāvāc vismaz 4 draugus un paņem dvuļu, iekāpjat autiņā un ko līdz autobuss apstājas katrs iedzer pa mutītei no dvuļas. Ja aizmirsāt iedzert pieturā tad visi dzer dubultajā.
Šāda ir tā spēle.
McMafijas iemīļotais ēdien ir roltons. Tapēc viņi zin kur var iegādāties pašus lētākos roltonus.
Kad McMafija izdzer divas dvuļas, mafijā pamostas parkūristi un drosmīgie izsitēji, kā arī topošie, jaunie Wiz Khalifa. Labāk tumšā vakarā nesatikt viņus uz ielas savādāk tas var beigties slikti. Neiesaku sasieties ar viņiem kad viņi ir dzēruši, jo tas var beigties slikti.

80 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Par to tikšanos es domāju, ka tas slikti beigtos viņiem.. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vecais labais Līvenieks... emotion

0 0 atbildēt

Gaidam jūs Jaunciemā😏

0 0 atbildēt