local-stats-pixel fb-conv-api

Draudzības tests? Jā - atpakaļ!6

64 1

JA TEVI NEINTERESĒ VĒSTURE, TAD IZLAID PIRMO RINDKOPU!

Kādu nedēļu atpakaļ sēdēju un nezināju ko darīt. Pēkšņi atcerējos par draudzības testu ( tie, kuri spokojās vēl 2006. gadā noteikti to atcerās). Kļuva populārs pa visu Latviju (kaut gan spoki tajā laikā nebija tik ūberpopulāri). Nu vo, atceros, ka macha viņu bija uzbliezis, tikai neatceros - kur, tāpēc sāku meklēt gatavu skriptiņu. Surveys, polls, quizes, tikai no tā nebija nekādas jēgas, jo visi stipri atšķīrās no tā, kas bija vajadzīgs. Galīgā izmisumā sāku rakstīt jacky - šamējais pateica, ka Matīss (macha) viņu izracis kādā vāciešu saitā. Nu ko, uz priekšu, vārdnīca un Freundschafts test (es to vārdu laikam uz visu mūžu atcerēšos). Ye, atradu, bet žēl - downloadot nevar, jo pēdējo reizi fails bijis pieejams 2005. gadā un internetā pilnīgi nekur nav palikušas pat drupačas no šī foršā skripta. Pēc tam, kad visu dienu biju sev pisis galvu, kā atrast to stulbo skriptu es ķēros pie pēdējā salmiņa - Facebook'ā uzrakstīju Henningam Frankem - skripta veidotājam. Šis vēl aizvien nav atbildējis, cūka. Bet nu vienalga. Man apnika un sāku taisīt šo skriptu pats.

Draudzības tests drīz būs gatavs. Jau ir uztaisīta bāze, viss strādā, tikai jāpaspēlējas ar dizainu. Ja spēcīgi paveiksies, tad Jaunajā gadā būs maza dāvaniņa, ja nē, tad pēc tam. Ideja ir vecā - Tu ieej kaut kādā noteiktā lapā, ievadi savu vārdu un e-pastu un saņem savu unikālo linku uz anketu. Pēc tam tu šo linku dod visiem (draugos paspamo vai kaut kur citur) un tavi draugi anonīmi aizpilda anketu par tevi (kurā ir jautājumi, kurus mēs tūlīt domāsim). Pēc tam, kad viņš aizpilda un nospiež podziņu - Sūtīt, tu e-pastā saņem vēstuli ar atbildēm. Baigi forši, intīmi un jautri. Ir arī ļaundari, bet nekas. Par privāto informāciju varat neuztraukties - atbildes nesaglabājas nevienā datubāzē.

Tātad, ko es no jums gribu? Es gribu, lai jūs izdomājat jautājumus, kādus likt anketā (var arī daudz, jo nevajadzēs obligāti visus laukumus aizpildīt :) Došu pāris idejas domu raisīšanai -

Kā tev liekas, kurš skolotājs/cilvēks man visvairāk riebjas?

Kādas drēbes man labāk piestāvētu?

Vai tu mani aicinātu uz randiņu?

Jā, šiem jautājumiem ir viena problēma - meitenes un puiši, bet rakstam visu vienā putrā, beigās tikšu galā. Vai nu uztaisīšu puišu/meiteņu versiju vai arī kaut kā savādāk :)

Mans iet ķerties pie dizaina radīšanas

(Jap, plānos ir arī love tests o_O :P)

Bliežam plusus, lai vairāk cilvēku ieraudzītu šo rakstu, būtu vairāk jautājumu un pēc tam pašiem būtu interesantāk!


Varat sekot līdzi izmaiņām :o Palēnām taisīšu šeit - http://uro.lv/drt/

Izskatās viss šausmīgi sūdīgi, tāpēc ka nav nekāda dizaina. Gogo :D

64 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

" Šis vēl aizvien nav atbildējis, cūka."  emotion

3 0 atbildēt

:)

3 0 atbildēt

Laba ideja! emotion

2 0 atbildēt

Tas iepriekšējais tests nebija anonīms. Varētu atstāt vārda un uzvārda ievadlaukumu, bet ar iespēju to atstāt tukšu. Tādējādi gan saņēmējs apmierināts, ka daļai vēstuļu ir cilvēku vārdi, gan tie, kas grib palikt anonīmi.

Starp citu, šis tests (vecais) mani "sapazīstināja" ar spoki.lv.

0 0 atbildēt

Nez, vai līdzēs, atradu saiti uz manu testu (t.i., kas sūtīja atbildes uz manu e-pastu):

http://www.spoki.lv/ftest.php?id=21220523200642d98308c29d44429a153c215fbd1dfa46

Tagad gan neveras vaļā, kas man priekšā saka, ka tāda testa sen vairs nav. Taču, ja nu gadījumā kaut kur vēl mētājas, tie, kas "štuko" spoku digitālās lietas, varbūt pēc tās adreses kaut kā arī varēs "atrakt".

0 0 atbildēt