local-stats-pixel fb-conv-api

Donors. 22

127 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Donors-1/728403

“Ko?”tālākais no vīriešiem nokliedzās, un sadzirdēju soļus uz manu pusi.

“Redzi, viņa asiņo, tad tas nozīmē, ka kaut kas viņai nav kārtībā ar iekšām.”tuvākais vīrietis mierīgi sacīja to, bet man gribējās izvemties viņam virsū.

Tālāk es neko nesadzirdēju, jo viņi sačukstējās. Atkal jau sajutu asaras uz vaigiem, man bija jātiek projām, bet es nespēju. Kāpēc tam visam tā bija jāsagrozās?

“Eu meitenīt piecelies kājās!”viens no viņiem skaļi teica.

Klusi pie sevis nolamājos un ātri piecēlos kājās. Pieceļoties kājās man sareiba galva, bet kad nostabilizējos es paskatījos uz vīriešiem. Pēkšņi man šokā atvērās mute. Viens no vīriešiem bija arī tas, kas ar mani sarunājās internetā.

Tie paši blondie mati un zilās acis. Pie tam viņš bija ļoti kalsns un garš. Katras meitenes sapnis. Vismaz manējais bija, bet es viņam biju tikai prece. Nederīga prece!

“Diezgan labs augums, domāju, ka noteikti, kā vergu varēsim viņu pārdot, ja arī viņai atklāsies kādi defekti iekšā.”puisis no interneta noteica.

Un es atkārtu to, ka viņi mani uzlūko tikai kā preci, nevis dzīvu būtni. Iekšā no jauna viss sagriezās otrādi.

“Es neesmu jums prece!”es nikni nokliedzu, un sakrustoju rokas uz krūtīm, it kā censtos sevi aizsargāt.

Puisis no interneta skaļi iesmējās, un tad nicinoši paskatījās uz mani.

“Saulīt, dzīve ir skarba, katrs cīnās par sevi, un tu esi zaudētāja.”viņš tik pat maigā balsī, kā parasti noteica, un izspieda caur lūpām smaidu.

Bet šīs smaids nebija viens no tiem labajiem, bet gan pilns ar ļaunumu, un tieksmi pēc visa, kas ir apkārt. Es viņam nepakļaušos, es cīnīšos ar visu, kas man bija pat, ja neredzēšu labu iznākumu beigās. Viņam es parādīšu, kur slēpjas pats velns! Tikai ir jāsagaida īstais mirklis un laiks.

Tad salti atsmaidīju viņam pretim.

“Nu re, redzu, ka tu arī mani saproti. Vismaz būsim devuši tev mācību, neuzticies cilvēkiem, kas ir otrpus ekrānam, bet žēl ka šī būs tava pēdējā dzīves mācība. Dažreiz dzīve arī izspēlē jokus, un domāju, ka dzīvē tevi arī īsti nevienam nebūsi vajadzīga, vismaz cik vien tu man esi teikusi, daudzi būs pat ļoti atviegloti, kad tu vairs nebūsi starp dzīvajiem!”puisi no interneta smīkņājot to noteica, tad pagriezās pretim otram vīrietim.

127 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Ļoti foršs stāsts.Lūdzu taisi nākami daļu ātrāk!!
2 0 atbildēt

Ar velniem labāk nejokot emotion - redzi kādu, labāk nekustini emotion

2 0 atbildēt