local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainas lietas, kas liecina par pasaules ekonomisko krīzi10

146 7

Sveiki es iesāku savu rakstu sēriju – „Dīvainas lietas, kas liecina par pasaules ekonomisko krīzi” Iedomājaties, jūs netīšām iekāpjat laika mašīnā un tiekat aizteleportēts uz nezināmu laiku. Kā jūs varētu noteikt, ka valstij, kurā atrodaties ir ekonomiskā lejupslīde? Protams, ka būtu daudz izkārtnes un reklāmas, kas piedāvātu aizdevumus vai piedāvātu nopirkt zeltu par dažiem santīmiem. Interesanti ir tas, ka saskatāmi ir arī daudz dīvaināki pavedieni un šeit jūs izlasīsiet vienu no tiem. Sākam: Vai tu zināji, ka tad, kad ekonomikā rodas problēmas.... Sākas moskītu populācijas pieplūdums.Ceru ka patiks,gaidāma arī 2.daļā ,un sorry par drukas kļūdām!

146 7 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Latvijā sevišķi daudz baseinu.

16 0 atbildēt

:D jup, katram vidējam latvietim ir šāds baseins pagalmā! 

12 0 atbildēt

atceros, dažus gadus atpakaļ, kad vel bij treknie gadi, odi bij īpaši nežēlīgi, ka pat vairākas govis mira no to kodumiem.. jā, tā varēja paredzēty, ka būs krīze, jo visiem latviešiem atņēma mājas ar baseiniem.. kā es par to nevarēju iedomāties?

7 0 atbildēt

A, kur paliek basiena iztukšošana, tas tak ir 13x izdevīgāk nekā turēt to pilnu !?(bankai)

5 0 atbildēt

Nauda visā pausaulē ir pietiekami, tikai pie velna ASV ir parādā entos triljonus kādam fondam, eiropas valstis dzīvo  uz naftu un tā pat visām ir krīze un aizņēmumi, visām valsīm ir jāatdod parādi, kur pie velna ir tā nauda? KATRU DIENU TIEK DEDZINĀTI MILJONI KA IR TĀDA KRĪZE? Kur pie velna ir problēma ? Ā NU JĀ ŅEMSIM PIEMĒRU NO MŪSU SAIEMAIS!!!

5 1 atbildēt

Diezgan loģiski :D

3 0 atbildēt

hell' ova job mate.  keep it up. 

3 1 atbildēt

bija interesanti.

vasarās gan kautkas līdzīgs peld jūrā bet nav nāvējoš emotion

2 0 atbildēt

Man sagribejas pļuņčāties basēnā. :D

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt