local-stats-pixel fb-conv-api

Censties smaidīt sāpēs. 70

120 1

Iepriekšējā daļa http://spoki.tvnet.lv/literatura/Censties-smaidit-sapes-6/716098

Es nometu lapiņu zemē un uzkāpu tai virsū. Ar ko viņš domā, es nekad neatstāšu Emīliju, viņa ir viss, kas man ir palicis! Pat, ja tas viņai būs drošāk, es gribu viņu pati izaudzināt, nevis paļauties uz citiem!

Pašlaik biju uz sabrukšanas slīkšņā, jo ne tikai tas, ka man vēlējās atņemt meitu mani aizvainoja, bet gan arī tas, ka viņš visus šos gadus mani bija uzskatījis par mīļāko! Es viņam pilnīgi neko nenozīmēju!

Asaru kamols tā vien rausās uz āru, bet es to noriju un turēju iekšā. Biju mācīta, to visu paturēt sev iekšā, tas ir kā nogalināt kādu, un nejust neko, bet tikai bija atšķirība, ka es svarīgam cilvēkam pilnīgi neko nenozīmēju. Tas bija sāpīgāk par slepkavību.

Paskatījos uz somu, un domāju, ko lai es ar to izdaru. Varēju to izmest tuvākajā miskastē, bet varbūt tur kaut kas vēl noderīgs!

Aizvēru aizmugurējās mašīnas durvis. Tad devos uz autovadītāju vietu, jo man bija jābrauc prom no šejienes.

Kad iekāpu mašīnā, man acīs sariesās asaras. Es biju tik viegli iznīcināma, jebkurš mani varēja atrast un nogalināt, un varbūt patiešām vajadzēja Emīliju atstāt tur. Es varēju cerēt, ka tajā vietā viņai būs labi, un droši!

“Mammu, kur mēs esam?”Emīlija ierunājās, un es sabijos.

“Mēs iepildījām degvielu, vari turpināt gulēt, vēl tālu ir jābrauc.”pavirši noteicu, un ierūcināju mašīnu.

Šī bija vēl pēdējā iespēja, lai pārbaudītu somas saturu. Varbūt patiešām, man viņa ir tur jāizved, vismaz viņai tur būs nodrošināta, laimīga dzīve!

Paskatījos uz aizmugurējiem sēdekļiem un izvilku somu uz priekšu. Atvēru vaļā, un sāku skatīties papīrus, kas tur atradās. Pēc to ātras aplūkošanas, sapratu, ka šie papīri dod viņai citu identitāti. Vēl pāris papīri bija par kaut kādu baku, kur stāvēja nauda priekš Emīlijas.

Un tad pašā apakšā es atradu karti. Izvilku to ārā un sāku pētīt. Tur bija norādīta vieta, kur man bija jāatstāj Emīlija. Un pēc kartes sapratu, ka tas ir te pat netālu!

Zinu, ka esmu slinka, tādēļ centīšos uz vakaru uzrakstīt vēl vienu daļu, jo šī daļa ir diezgan garlaicīga!

120 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000