local-stats-pixel fb-conv-api

Censties smaidīt sāpēs. 113

112 1

Iepriekšējā daļa http://spoki.tvnet.lv/literatura/Censties-smaidit-sapes-10/716550

Kādu brīdi jau braucu vecā fordā, kurā mani paņēma veca sieviete. Es jo projām nespēju priecāties par savu laimi, ka viņa man brauca taisni garām, kad es sāku stopēt, jo es pilnīgi vai sajutu Egila skatienu sev mugurā.

Uz viņas jautājumiem, kāpēc es stopēju, un kāpēc man tek asinis pa degunu, pateicu, ka braucot pa mežu es gribēju pārbaudīt, ko mašīna spēj, un ieskrēju kokā. Nevēlējos saukt policiju, jo nevēlējos vēl to te iejaut, tādēļ dodos pie radinieka, lai tas palīdz izvilkt mašīnu ārā no meža.

Sieviete mani saprata, un neuzdeva liekus jautājums izņemot, kur viņš dzīvo. Uz šo jautājumu pateicu, ka mēs sarunājam tikties tuvējā bēdzinātāka, lai parādītu uz kurieni ir jābrauc.

Vēl sievietei palūdzu, lai viņa man nevar iedot kādu salveti, un tad viņa mani iedeva veselu paciņu ar salvetēm, un es priecīgi pateicu paldies.

Kad mēs beidzot nonācām pie benzīntankā, viņa vēl pārprasīja vai viņa nevar vēl kādi palīdzēt, un es mīļi pateicu, ka viss jau ir sarunāts, un vēl pateicos par to, ka viņa mani līdz šejienei atveda.

Sieviete pasmīnēja, novēlēja veiksmi man un devās projām no benzīntanka.

Tagad ar viņas dotajām salvetēm man bija sevi jāsaved kārtība. Nolēmu, ka aiziešu uz benzīntanka tualeti, un ar ūdeni nomazgāšu nu jau sakaltušās asinis no sejas.

Kad biju tur nonākusi, priecājos par to, ka šeit neviena nebija, un varēju mierīgi bez steigas savest savu seju kārtībā. Par laimi deguns bija ne pārāk cietis, un visam pārējam bija viss kārtībā.

Nomazgājot seju pilnībā es ieskatījos spogulī un sāku sevi vērot. Mani tumši brūnie mati bija nekārtīgi savandīti. Lūpas bija tumši sārtas, un ap acīm bija tumši loki. Es izskatījos vienkārši briesmīgi!

Ar rokām un ūdeni centos saveidot matus, tā lai tie vismaz izskatās cilvēcīgāki, nevis pēc putna ligzdas.

Bet domājot, kā esi savest kārtībā, biju pa visam aizmirsusi par to, ko lai es pati daru! Man vairs nebija ne kā. Ne man bija nauda, ne uz kurieni doties! Vismaz savu sirdi varēju mierināt ar to, ka Emīlijai viss būs kārtībā, bet ko lai daru es!

Vēlreiz ieskatījos spogulī un devos no tualetes laukā.

112 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Paldies briesmone par daļu. Gaidu nākamo.
0 0 atbildēt