local-stats-pixel fb-conv-api

Aukstums65

417 0

UZMANĪBU! LŪDZU VISI, KAS LASA MANU STĀSTU IZLASIET, KAS MAN IR SAKĀMS!!!

Sveiki, mani visu mīļākie lasītāji! ! Šī nebūs nodaļa no Aukstuma, bet es apsolu, ka šodien vēlāk būs arī īstā nodaļa. Man kaut kas jums ir jāpastāsta. Reiz ne tik senos laikos dzīvoja kāda meitene no ask.fm/stastinsparpeidzu Viņa iedomājās, ka var kļūt slavena, taču viņai nevarēja izdomāt kā. Vienā dienā viņa ieraudzīja Spokos stāstu "Ēnās". Tas meitenei tik ļoti iepatikās, ka viņa nolēma to publicēt savā ask.fm profilā, protams, uzdodot to par savējo.


Viņa izdomāja neīstas lietas, stāstīja nepareizu informāciju par stāsta varoņiem. Viņa ielika stāstu varoņu bildes
, kas bija pilnīgi aplamas. Meitene pat nezināja, cik stāsta varoņiem ir gadu, vai kāda viņiem ir matu krāsa. Viņa visā nopietnībā izlikās, ka raksta šo stāstu, izdomāja iemeslus, kāpēc viņa nevar ielikt jaunu nodaļu konkrētajā dienā un ar pilnīgu bezkaunību uz labajiem vārdiem atbildēja, ka viņa ir centusies un viņai prieks par labajiem vārdiem.

Viņa deva nepatiesu cerību, ka stāstam varētu būt otrā daļa. Viņa pat iepina šajā ažiotāžā citus, kas pasaka, ka viņa ir slimnīcā un nevar ielikt jaunas daļas. Meitene tik ļoti sapinās savos melos, ka vienu brīdi teica, ka liks daļas, tad otru, ka ne. Viņai pietika bezkaunības izlikties, ka viņa ir sarakstījusi šo stāstu!


Man nebūtu problēmu, ja stāsts būtu publicēts pieminot manu niku un atsauci uz manu profilu, bet šī meitene pilnībā spēlēja teātri un
pat izlikās, ka viņa ir tā, kas publicē stāstu šeit. Es saprotu, ka man nav tiesību uz autortiesībām, jo viss ir anonīmi, bet man pat neienāca prātā doma, ka ir cilvēki, kam ir tik vienkārši nozagt otra cilvēka domas, sajūtas, emocijas.(vienkārši likās, ka cilvēkam pietiks goda prāta). Varbūt kādam šī lieta neliksies nekas īpašs un es ceļu brēku par neko, bet man tas ir būtiski.

Kā lai es paskaidroju, kā es jūtos? Es atklāju savu sirdi, rakstu stāstus, bet kāds iedomājas spēlēt mani. Man nav nodoma kļūt slavenai, vai lai stāstam būtu tieši mans vārds un uzvārds. Spokos daudzi rakstnieki ir atklājuši savu vārdu, bet es esmu palikusi pilnībā anonīma, lai mani draugi, kas ir spokos, gadījumā nezinātu, ka es rakstu šo stāstu. Izrādās, ka anonimitātei ir arī ēnas puses.


Ask.fm lietotāji, ja kāds lasa stāstu arī spokos, tad meitene, kas tur publicē stāstus ir viltvārde!
Un man nav pat variantu
, kā cīnīties ar to un aizliegt viņai likt ask.fm stāstu "Aukstums" . Man nav pat iespējas likt viņai izņemt manu stāstu un viņas piedomātos komentārus. Jūtos bezspēcīga šī fakta priekšā.


Pats skumjākais ir tas, ka šī meitene ir kāda no jums. Nē, es jūs nevienu neapsūdzu, bet ja padomā tā loģiski
, tad manu profilu var skatīties tikai autorizējušies spoki. Stāsts ir publicēts pēdējo mēnešu laikā. Es redzu spokus, kas apmeklējuši manu profilu katru dienu.

Cienījamā viltvārde,(kaut gan diezin vai Tu esi pelnījusi, lai Tevi tā uzrunātu) ja Tu šo lasi, un droši vien, ka lasi, tad es ceru, ka Tu saproti, ka tas, ko Tu esi darījusi, ir nepareizi, un ja Tev ir kaut nedaudz sirdsapziņas un drosmes, Tu izdzēsi visu stāstu un muļķības, ko Tu tur esi sarakstījusi, vai arī publiski visiem atzīsies, ka stāstu nerakstīji Tu, bet pieņēmi kāda cita darbu par savējo.


Un ask.fm lietotāji, ja viņa
to neizdarīs, es lūgšu jūsu palīdzību darīt zināmu patiesību citiem, kas tur lasa stāstu un uzskata, ka šī meitene ir orģinālautore.

Ironija: stāsta nosaukums ir "Ēnās", tagad ir sajūta, ka man ir uzradusies ēna. Skumji, ka apkārt ir cilvēki, kas iespējams iezlikušies par draugiem, ber sirdī perinājuši ļaunas domas. Mums visiem ir brīži , kad mūsos cīnās ļaunais ar labo. Taču būtiski ir tas, kam mēs ļaujam uzvarēt. Tas nosaka to, kādi cilvēki mēs esam. Un es neticu, ka zagšana, melošana un izlikšanās var darīt cilvēku laimīgu ilgstoši. Tā var būt kāda īslaicīga ilūzija, taču, kad tā sabrūk (un tāds brīdis pienāk agrāk vai vēlāk), ir ļoti sāpīgi. Bet saprotu, ka visiem nav vienāda izpratne par to, kas ir gods un savstarpēja cieņa. Ceru, ka pēc šī gadījuma (kad tas atrisināsies) spēšu ticēt, ka pasaulē taisnība, godaprāts un drosme ir stiprāki par meliem, izlikšanos un bailēm.

Ko es ar šo gribēju pateikt - rakstnieki, kas liek stāstus spokos, esiet uzmanīgi! Iespējams kāds viltvārdis liek jūsu stāstu kādā citā portālā bez atļaujas!

Man ir svarīgs jūsu viedoklis šajā sakarā.

417 0 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Jam nu nedz pieklajigi, nedz godigi tas tiesham nav. Un ask.fm vispar pats par sevi ir suds. Apbrinoju tos cilvekus, kuri vel jo projam sezh vina cauram dienam un naktim. 

Cik atri es pieregistrejos tik atri ari izdzesos. No ta ask.fm vienas problemas, it ipashi ja piemeram tuvie cilveki (klasesbiedri, labakie draugi, kads no gimenes) sezh un lasa tavas atbildes un piem ja tie ir klases biedri kuriem patik nodirst citus, tad vini dirsh par katru atbildi un par visu kopuma. Tur noteikti ari ir tada iespeja ka spokos vai dr.lv kaa - zinot administracijai vai nosutit tautas policijai vai kaut kas tamlidzigs, vienkarshi panem un uzraksti par vinu, ja nemaldos to var datrit pat tie cilveki kuri tur nav registrejusies. Uzraksti, ka vina zog tavu rakstu un ievieto savas atbildes (lai gan domaju ka tas neko nedos, labak meginat rakstit, ka vina izplata pornografiskas bildes, man ta skiet ka ar to pietiktu, lai vinu izdzestu).

Butu vispar loti labi ja to ask.fm likvidetu.

3 0 atbildēt

Izteikta sāpe ir puspārdzīvota sāpe - cilvekiem ir dažādas prioritātes, varbūt tā meitene nezin kā savādāk izteikties, bet neesmu bijis ask.fm un nezinu kas un kā tur notiek. Katrā ziņā ceru, ka pēc kāda laiciņa sapratīs viņa savu kļūdu un spēs tev atvainoties par raksta "zagšanu".  

Es katrā ziņā to tā neuztveru, vai man nebūtu iebildumu, ja kāds izmantotu manus rakstus vai bildes kā savējās - savu rosīšanos te vairāk uztveru kā pašizpausmi, nevis kā sava avatāra bīdīšanu pa autortiesību aizstāvības kāpnēm.

2 0 atbildēt

Tas ir drausmīgi, un negodīgi pret rakstnieku, ja ņem vērā visas pūles, kuras tu ieguldi stāsta rakstīšanā. Mazliet palasīju viņas profilu, un tās pēdējās atbildes bija tīrākā tēlošana. Nav vārdu.

1 0 atbildēt

Tā meitene, kas raksta ask.fm ir ļoti ļoti nelietīga. Es viņai iedevu sava stāsta laroli un viņa to nomainīja. Šajai meitenei nav ne mazākās cieņas pret citiem. Es iesķu tev vērsties pie ask.fm administrācijas, viņi noteikti deaktivizēs viņas profilu, es arī ar viņiem sazinājos, vēlu veiksmi!

1 0 atbildēt
Es Tevi saprotu. Arī manu stāstu publicēja šajā nelaimīgajā portālā un uzdeva par savējo. Zinu to sajūtu, ka kāds nozog visu to, kura dēļ esi strādājis līdz vēlai naktij. Tā gluži vienkārši ir necieņa pret sevi un citiem. Par spīti teicienam,- "piedod savam pāridarītājam", es tai meitenei nekad nepiedošu. Ko tik smagu un aizvainojošu ir neiespējami aizmirst un noslēpt sava prāta tumšākajā nostūrī.
1 0 atbildēt

Es to stāstu lasīju ask.fm, un tas mani ļoti aizkustināja, bet te pēkšņi viņa vairs nelika bieži daļas un tad jau lasītāji jautāja paskadrojumu. Mēs visi lūdzāmies pēc jaunām daļīņām, bet viņa teica ka visas daļas ieliks ask.fm, un tikai tad sāks rakstīt turpinājumu (itkā šeit). Pat teica ka šis spoku profils ir viņas un ask.fm tikai liks turpākās daļas... Man reāli būtu kauns... Bet labākais ir tas ka viņa ''raksta'' arī otru stāstu. Un es nebrīnos ja tas būtu nokopēts. Es tiešām domāju, ka cilvēki nav tik.... 

1 0 atbildēt

Es pat tai meitenei aks.fm sekoju. Ja vajag , tad varu pateikt viņas niku

Viņa vienu mazu brītiņu bija publicējusi sava profila niku. Nu īstā profila niku.

1 0 atbildēt

Fuj nu, viņa taču ir totāla kuc* , es pat nesaprotu kur tik briesmīgi var izrīkoties,būtu tiešām pateikusi ,ka kopē,bet nejau teikt ,ka tas ir viņas rakstītais,kaut gan ir tikai nospiedusi copy/paste, vot tas ir nelietīgi,gan jau viņai viss tas nāks atpakaļ.

1 0 atbildēt

Man tas pats bija, sacelu traci autortiesiibu birojaa, un askaa, un arii to profilu izdzeesa emotion

1 0 atbildēt

 

ask.fm/stastinsparpeidzu

Nē, tur vēljoprojām viss ir kā bijis.

0 0 atbildēt
Jā es arī publicēju savus stāstus, un uzzinot ko šādu tagad man ir tikai viens jautājums. Tagad man katra stāsta apakšā būtu jaraksta savs vārds uzvārds? Nu es pilnīgi esmu pret to ka kāds zog citu darbus. Nu ja viņa būtu paņēmusi tavu stāstu par paraugu un rakstījusi ko līdzīgu tad vēl varētu kaut kā piedot. Bet ja vienkārši truli nokopē no orģinālautora un tad uzdod par savu ..........
0 0 atbildēt
12 avatars12

Es gribēju uzrakstīt askā viņai kādu naidīgu komentāru, bet anonīmi neko nevar, agrāk varēja emotion Vienkārši pretīgi...man nav vārdu. Kā var šādi vispār izrīkoties? Kā to cilvēku sirdsapziņa negrauž?

0 0 atbildēt
12 avatars12

 

Anonīmi jau nevar... emotion Labojums: Var, neieraudzīju emotion

0 0 atbildēt
ask.fm administracija ir izdzesusi emotion
0 0 atbildēt
Man no telefona rada ka sada lapa nav atrasta, tatad izdzests. emotion
0 0 atbildēt
Haha. Tas stāsts profilā: stāstsparzeinu ir tik neloģisks...citēju" Džeinai ir 15 gadi... Viņa vēl iet skolā, mācās 10.klasē..." 15 gadīgi bērni nemācās 10. klasē.. Wtf?! emotion Tik murgainu garadarbu sen nebiju redzējusi...
0 0 atbildēt

Neesmu ask. fm portālā un arī domājams nekad nebūšu. Tik daudz negāciju dzirdēts. Tas ir nekrietni, bet šādiem cilvēkiem, kas spriežot pēc šī raksta komentāriem, tā dara ne pirmo ne pēdējo reizi tas nerūp. Nesaprotu gan kāds vispār no tā labums, ka nozog cita stāstu un uzdod par savu? Kāda jēga saņemt svešas uzslavas?

0 0 atbildēt

Atceros jau vienu šādu stāstu, ka viens meitēns ņēma citas stāstu no spokiem un kopēja citā portālā. Diemžēl neatceros,kuram spokam bija nočiept, bet tur bija CtrC - CtrV variants. Nekaunība un pilnīgs stulbums tā darīt, manuprāt!

0 0 atbildēt
Oh, izlasot šo, tu man devi iemeslu uzsākt kašķi aska.fm!!! Palasīju, un pēc tā ko tu šeit rakstīji par viņu, sametās slikti!
0 0 atbildēt

Tev ir tāpāt kā Man arī manu stāstu kopēja vairāki askfm profilā , un es jutos tieši tāpat . Bet vienu gan zini ja jau tavu stāstu kopē un liek tad tavs stāsts ir ļoti labs.Bet nu jā es sajutos pilnīgi tāpat.

0 0 atbildēt