local-stats-pixel fb-conv-api

Atslepenotie dokumenti (8)7

99 0

Atslepenotie dokumenti(7)

Turpinājums

Un beidzot! Viņi ir pilsētā. Bīns, rādot uz kādu logu, paceļ roku. pie viņiem apstājas dīvains daikts, kuru tikai ar visdzīvāko fantāziju var uzskatīt par auto. Izrādās, ka tas ir taksometrs. Viņi nolemj izmantot viesmīlību un iesēžas šajā ķerrā. Lai gan ar ātrumu 5 km stundā, tomēr uz priekšu iet. Kā nekā 1890. gada viens no modernākajiem automobīļiem. Viņa īpašnieks ir večuks ar pliku pakausi, kas padara gaišāku tumšo kabīni. Konrāds nosauc adresi un auto sprauslodams, melnus dūmus veldams un dzirkteles šķeldams sāk ripot uz priekšu. Beidzot pēc 200 m bremzējuma esam Hindenburga bulvārī 13-5X norādītajā vietā. Ar visu cieņu aizokeāna spiegi izrāpās no autodaikta. Bēns iespieda šoferim rokā pāris naudas zīmes. Viņš apmierināts ieslidināja tās kabatā un sāka braukt ar vislielāko ātrumu (5,1 km stundā).

Spiegi cēli iesoļoja mājā. Viņus sagaidīja simpātisks večuks ar garu sirmu bārdu. Sekoja sasveicināšanās un parole.

- Ko jūs te esat izdarījuši labu? - Konrāds jautāja

- Kaķim uz astes tas der! - večuks atbildēja.

Viņa kaķis laikam saniknojās par šiem vārdiem. Sekoja vares lēciens un krāšņā bārda izčibēja reizē ar Angoras kaķi. Viņiem pretī vērās izlūka Bobija Halla rētainā fizionomija. Tas svarīgi nokrekšķējās un aizgāja meklēt kaķi. Pēc brīža no virtuves skanēja

- Sātan, sātaniņ, lien ārā no produktu skapja. Nu kurš tad ar visām četrām krējumā kāpj! Un kur mana bārda! Medū!! Kurš tad bārdu medū bāž!

Angoras cūka, o, pardon, kaķis. Ka vilkšu pa sp... O, mamma, mia!

Kas man lika doties šinī dēkā?! Kroņa bārdu kroņa medū bāž!!! Kroņa krējumā peldas! Ak, glupais lopiņš! Marš gulēt! - Bobijs atnāca atpakaļ.

Turpinājums:

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Atslepenotie-dokumenti9/786493

99 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Un pēc visa šitā TE,tavs dēls nekļuva ne par rakstnieku,ne mākslinieku???emotion
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Labs, tiešām labs.+

2 0 atbildēt