local-stats-pixel fb-conv-api

Atslepenotie dokumenti (7)1

100 0

Atslepenotie dokumenti(6)

Turpinājums

2.daļa

Džordžs Rodžers - spiegs.

Ienaidnieka aizmugurē.

Džordžs nolaidās klajā laukā tieši govju barā. Ganu suns apostīja viņu un aizskrēja. Rodžers novilka izpletni un iebāza ūdenī. Atlika tikai noskaidrot koordinātes.

Pavirši skatoties viņš atradās netālu no Esenes. Tālumā bija redzami Esenes kara rūpnīcu skursteņi. Viņš devās uz turieni, viņa vēders kurkstēt kurkstēja. No aknu pastētes viņš ražoja gāzi, kura nebūt neatpalika no slepenās Ciklons B” iedarbības zinā.

Pāri lidoja viens Duglass”. Ar to šurp lidoja Bēns. Arī viņam bija jāpiezemējas šajā rajonā. Drīz ieradīsies Konrāds. Visiem trijiem bija jāiegūst ieroču rasējumi.

Un tur jau viņi ir! O, pardon, ne jau viņi, bet laikam Anglijas izlūki - viņu konkurenti, kuriem bija tāds pat uzdevums.

Rodžers zibenīgi metās krūmos, bet tie bija ērkšķi. Vēl zibenīgak viņš izmetās no krūmiem laukā un uzrāpās kokā. Personas tuvojās un izrādījās, ka tie ir Konrāds un Bēns. Tie ātrā solī aizgāja garām. Rodžers rāpās lejā, bet aizķērās un palika karājoties ar galvu uz leju 3m augstumā. Rodžers iesaucās

- Cūcība, kur tu, Bēn, staigā ar galvu uz leju, panāc šurp! -

Laikam govs saprata angliski un pie koka pienāca viens šaušalīgs eksemplārs.

Zars lūza un Rodžers nokrita 1m zemāk un palika karājoties 2m augstumā iepriekšējā kokā. Pēc minūtes govs ar asti viņu iepļaukāja par to, ka tik ilgi gaidījusi un nekas nav iedots, tad cēli aizsoļoja.

Konrāds un Bēns izlīda no krūmu aizsega, skaļi un atviegloti uzelpoja. Konrāds un Bēns pastiepa zem viņa kādu drēbes gabalu un teica

- Lēc!- bet pēc sekundes parāva to nost un piebilda

- Saplēsīs vēl kreklu - un Rodžers nokrita zemē. Un pie tam tik aplam trāpīgi, ka nokļuva ar ziemeļpusi govs mēslos.

Bīns un Konrāds nešpetni lamājās par to, ka viņš, redz, cūkojot kroņa mantu.

Tomēr arī šis incidents Lielvācijas teritorijā beidzās.

Rodžers pārmainīja drēbes un viņi devās ceļā. Pa ceļam viņi redzēja zīmes, ka šeit ir ganījušās govis. Tālāk viņi redzēja pretgaisa aizsardzības baterijas un Esenes priekšpilsētas. Pāri galvām pārtraucās divi Meseršmiti”- patruļa.

Saulīte ripoja pa debesjumu. Tikai rietumu pamalē rēgojās Esenes rūpnīcu dūmi. Visi trīs čāpoja uz pilsētu.

Turpinājums :

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Atslepenotie-dokumenti8/786379

100 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt