local-stats-pixel fb-conv-api

Atriebe - Īsstāsts3

32 0

Šis ir mans Orīģinālveidojums kurš tapa garlaicīgajās fizikas stundās pagājušajā mācību gadā...

Šis ir links no mana dr.lv profila..kur 1reiz to postoju ja kāds grib likt tālāk vismaz kontaktējieties ar mani par tālāku izplatīšanu

„Komanda”



Lomās :

Tonijs- parasts cilvēks

Frēzētāja – slīcēja „Komanda”

Skrimslis- superaģents

____________________

Lava- Linardo draudzene

Linardo – narkodīleris-„Pārejie”

Cherrijs- labsirdis

Dubziz- neviens viņu nepazīst (dzimums nav zināms)

Part 1

Prologue : 1)Kādā jaukā dienā Skrimslis iet gar krustalīci kur slīkst Frēzētāja.

2) Tikmēr Linardo drūmajā ar Lavu savā starpā plāno nākamo uzbrukumu„Komandai viņu villā , dārziņos pie CD(ceļudaļa).

Pilot Episode: 1) Pēc Frēzētājas izglābšanas starp Frēzētāju un Toniju izveidojas romantiskas attiecības .

Tikmēr Skrimslis būdams trenēts assassins un dubultaģents „Komandas” labā , uzzinājis par Linardo un Lavas plāniem. Pārceļas ar teamuz pārsimts metrus tālāko būdiņu kur arī pēc Frēzētājas spīdzināšanas atklāj , ka viņa pazīst Lavu. Tikmēr kamēr Dubziz atklāj „Komandas „ mītni un netīšām tur iemet granātu , iznīcinot Linardo mājas plānu , un nogalinot sevi .

Part 2

Rated”M”

„Atriebība”

1)Linardo uzzinādams par Dubža nāvi satrakojās un nolīga Rodžeru(Dubža brāli) novākt „Komandu”...

Tikmērpati „Komanda „ slēpās jaunajā mītnē – pie Tonija mammas Skolas ielā , un cītīgi domāja kā nemierīgi izkļūt no situācijas .Pēc pāris stundām viņi bija izplānojuši iefiltrēt frēzētāju pie Linardo mājās , kā Lavas draudzeni .pēc plāna nākamajā dienā Frēzētāja ieteica Lavai uzrīkot pidžamu ballīti pie viņas drauga mājās. Pēc5min Linardo mājās ( Kamēr viņš pats bija pie maximas un tirgoja „zāli”) Frēzētāja izslēdza savu draudzeni ar nolauztu galda kāju , pēcāk devās meklēt Rodžeru , un atrada viņu dušāun flirtējot satuvinājās ar viņu un pēc 15min (kā domā , kas notika pa vidu) nogalināja viņu ar skalpeli , ko Linardo izmantoja lai ļautos savam hobijam ( mazu notriektu dzīvnieku uzšķēršanai.)

Pēc tam Frēzētāja piezvanījaTonijam un viņš atbrauca un pakāra Rodžera līķi virs Linardo gultas.

The END

Part 3

Rated”M”

„Izrēķināšanās Elvi”

Linardo ierodas savās mājās un ierauga Rodžera pakārto līķiun saprot ka ar „Komandu „ tā arī netiks galā .

Tikmēr „Elvi” Skrimslis, Tonijs un Frēzētāja pērk kūku , zefīrus un bulciņas lai nosvinētu neseno uzvaru pār Rodžeru. Kamēr Linardo saņēmis pēdējos spēkus pulcē bandu no Stradiem.

„Komandai” nezinot Elvi ierodas Linardo un sāk apšaudi ( kamēr Linardo šaudās ,Lava viņa vietā tirgo narkotikas ),„Komanda „ pārsteigta paslēpjas aiz bulku letes un no bailēm atspārda pārdevēju , kad viņi nomierinās saprot , ka jāgaida īstais brīdis ,lai uzbruktu . Pēc brīža Linardo bandai beidzas patronas u Tonijs saprot ,ka nu ir īstais brīdis uzbrukt , bet skrimslis un Tonijs mēģina viņu atturēt , bet viņš tā pat izmetas ārā no letes aizsega , izvelk pistoliun pieklusinātā balsī saka : „vse suki na kaļeņ .” Un visi arī nometas ceļos ,un paliek nekustīgi , izņemot Linardo kurš steidzoties atriebties , no zeķes izvelk nazi , un met iepretim Tonijam , bet nez no kurienes izlec Cherrijs un upurē sevi , dabūdams dunci tieši sev puncītī .

Tad Linardo aizbēg , bet Cherrijsguļot Tonijam rikās , ar pēdējiem spēkiem novēl paslēptu Custom Weponu .The END

Part 4

Rated „M”

„Iemesls ,lai nogalinātu”

Apglabājuši Cherriju grāvī , kurš iet gar Stradu ceļu, „Komanda” apzvēras atriebt Cherrija nāvi .

Linardo , baidīdamies , aizbrauca pie sava bosa „Machetes” – sadistiska 21 gadus veca narkobarona un lūdza viņam palīdzību , lai varētu tikt vaļā no ienaidniekiem .

Pa to laiku „Komanda” devās meklēt īpaša ieroci , lai godam nogalinātu Linardo, līdzi paņemdami tikai sviestmaizes un sprite. Pēc pāris stundām pateicoties Cherrija atstātajai mapei Tonijs atrada ieroci , tas bija Lokatora kalna bunkurā .Pēc tam laimīgi ieturējušiesar desmaizītēm , viņi devās pie Tonija mammas uz slepeno pagaidu mītni , jo viņa mamma bija devusies uz Lietuvu tirgot lietotās drēbes.

Nedaudz vēlāk pabijuši maximā un dabūjuši 15l „Cubas” viņi sāka tusēt un spēlēt kārtis , līdz skrimslis vinnēja un Tonijam , kā zaudētājam , bija jādejo striptīzs , kas uzbudināja Frēzētāju , un viņa izslēdza Skrimsli ar spilvenu , kurš bija pilns ar alus bundžām , tad Frēzētāja un Tonijs nodevās mīlai .

Kopš tā vakara viņa bija stāvoklī .

Pagāja mēneši un Linardo tikmēr kala ideālo plānu , bet lava šaubijās par savu orientāciju .

Kādā 5diena vakarā notika liela balle Machetes mājā par kuru „Komanda „ uzzināja no viena bomža pie Drūmā . Pirms došanās misijā Frēzētāja un Tonijs uzzinājuši ka viņiem būs bērns nolēma to nosvinēt un piedzērās , bet Skrimslis cītīgi trenējās .

Tonijs un Frēzētāja devās uz balli vieni. Nonākuši tur viņi novāca apsargus un kaut kur caur bēniņiem ielavījās mājā , kur viņus diemžēl jau gaidīja Machete ar Linardo un viņus brutāli nošāva .

Skrimslis nolēma to tā neatstāt un gadu cītīgi trenējās un ieguva jaunas spējas – apdullināt ar balsi.

Uzzinājis , ka Machete un lielākā daļa mafijas bosu būs labdarības pasākumā „Enģeļi pār Latviju”.

Viņš devās uz Rīgu , kur vispirms „Forum Cinemas „ noskatījās „Jauns Mēness” , un tad iedvesmas pilns devās uz Doma laukumu, kur uzspridzināja 10l nitroglicerīna , nobeigdams reportierus un arī pārejos kas atradās no viņa 500m rādiusā , atstādams sevi bez kreisās kājas īkšķa viņš devās projām .

Tā arī beidzās šis stāsts. The END


32 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://No Manis
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Neuztver personiski, bet man slinkums lasīt emotion

10 0 atbildēt