local-stats-pixel fb-conv-api

Atgriešanās pagātnē - Ko tu darītu?12

35 9

Vai tu uzskati sevi par gudru, izglītotu?

Un ko tu darītu, ja tu atgrieztos laikā kaut vai par tūkstots gadiem. Pieņemsim, ka tas notiek tādā vietā, kur cilvēki saprastu valodu, kurā tu runā. Tev līdzi nav nekā, tikai apģērbs mugurā un fleška ar visu informāciju, lai tā pagātnes civilizācija varētu ātri attīstīties un uzlabot savu dzīvi, visa nepieciešamā informacija par automašīnām, lidmašīnām. elektrību, datoriem, naftas izmantošanas veidiem un atrašanas vietām, likumiem, dzīvesveidu, medicīnu, izglītību, mākslu utt..

Tev IR visa informācija, bet ko tu ar to varēsi darīt? Vai tu varēsi paskaidrot, kā šo informāciju nolasīt? Vai tu varēsi vismaz daļu pastastīt tā, lai tiem cilvēkiem būtu skaidrs? Bez atbilstošas specialitates tu gandrīz ne par ko nevarēsi pastāstīt vairak, kā viņu senči vēl pirms 1000 gadiem. Kāda 21. gadsimta cilvēce, ja visi ir tikai lietu izmantotāji, tie, kas ir speciālisti kadā jomā būs nekas citā. Renesanses idejas, ka cilvēkam jābūt daudzpusīgam ir ideālas, taču diemžēl mūsdienās neīstenojamas, jo vienkārši ir pārāk daudz informācijas...

35 9 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

tās bildes emotion

5 0 atbildēt

Ja pēc minūtes kopš šī raksta izlasīšanas, tevi atgrieztu pagātnē, tev apkārt nekas nebūtu mainijies, mugurā būtu tas pats apģērbs, bet fleška ar svarīgām lietām joprojām būtu neglābjami pazaudēta, vai Tu spētu saprast, kas šajā rakstā ir uzrakstīts, ja izlasītu vēlreiz? Pietam saprast to tā, lai Tu to saprastu pietiekami, lai paskaidrotu cilvēkiem, kas izlasīs to pašu un arī raudzīsies ekrānā ar *neizpratnes+taustīšanās pēc dziļas domas prāta dzīlēs* seju. I don't think so =) Bet ir ok.

5 0 atbildēt

?

4 0 atbildēt

bildes patīk!

3 0 atbildēt

Mr.Freeman laikām daudzi ir redzējuši. Par tulkošanu + :D

2 0 atbildēt

Čoinas bildes

2 0 atbildēt

Mr. freeman... emotion

2 0 atbildēt

Glīts tulkojums. Neitrāli! emotion

2 0 atbildēt