local-stats-pixel fb-conv-api

Ar laiku 12

33 0

Atkal kārtējā diena, kad Rebekai jāiet pakaļ savai māsai Magdalēnai uz bērnudārzu. Ārā kā vienmēr bļāva kaijas un kliedza bērni. Rebekai daļēji bija apnicis iet pakaļ Magdalēnai. Viņa saģērbās un devās. Bērnudārzs nebija tālu no mājām. Pa ceļam Rebeka apdomāja to, ka pēc mēneša sāksies skola. ''Kā iet klasesbiedriem? Noteikti puse būs nosauļojusies savās siltajās zemēs.'' Rebeka šovasar nekur nebija. Dārziņš jau bija acu priekšā un viņa iegāja pa vārtiem. Trešā grupa bija savā bērnu laukumiņā.

---

''Aiziesim pēctam uz Ziedoņdārzu?'' nedaudz spalgā balsī jautāja Magdalēna.

''Nu priekškam, mēs jau vakar bijām!'' Rebeka novilka, pēctam nedaudz padomājusi Rebeka klusi noteica: ''Labi, aiziesim.''

Magdalēnai pa ceļam apnika nest mantiņu un viņa iedeva Rebekai.

---

Mājās viņas sagaidīja Rebekas kaķis Džindžera. Džindžera bija viscauri sniegbalta. Tā kā vienmēr gulēja Rebekas gultā. Rebeka atvēra logu lai ienāktu svaigs gaiss un gaidīja kamēr Magdalēna pārģērbsies. Kamēr Magdalēna ģērbās, viņa aizgāja uz virtuvi un nomazgāja ābolu. Magdalēna nevarēja atrast bikses, tāpēc Rebeka devās meklēt bikses. Atnākot atpakaļ, Magdalēna bija aizmigusi, tāpēc Rebeka viegli uzelpoja un nosprieda ka labāk dosies uz Ziedoņdārzu kad Magdalēna pamodīsies.

Viņa devās uz virtuvi lai uztaisītu tēju. Kamēr tēja gatavojās, vajadzēja atrast video YouTubā ko skatīties. Viņas mīļākie YouTuberi bija ielikuši jaunus video. Tējkanna jau uzvārījās un Rebeka devās atpakaļ uz istabu.

---

Nezinu no cik plusiem nākamā daļa, gaidīšu kad kāds izlasīs. šis ir izdomāts stāsts.

33 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt
Labi. Es zinu ka ir diezgan truli, vienkārši tāpat ienāca prātā ka varētu rakstīt un publicēt. Bet paldies, vismaz es zināšu precīzāk.
0 0 atbildēt