local-stats-pixel fb-conv-api

Aizliegtā pilsēta | 141

58 0

Iepazīšanās starp Sofiju un Maksa tēvu notika samērā primitīvi. Sofija pamanīja, ka Viktoram jau ir radies viedoklis par viņu. Sofija nedaudz apjuka, no tik ātriem secinājumiem par sevi, tomēr pagaidām neko darīt, lai to mainītu meitene netaisījās. Viesistabā viņi runāja arī neilgi, nepilnas desmit minūtes.
Pēc iepazīšanās ar dēla jauno draudzeni Viktors devās uz slimnīcu savās darba darīšanās.
Pie brokastīm Maksims ar kādu aktīvi sarakstījās. Sofiju tas ieinteresēja, bet ar ko jautāt viņa nevarēja saņemties. Meitenei pa galvu klīda tikai viena doma - "to telefonu es tūlīt pa logu izmetīšu". Viņa centās neuzkrītoši vērot Maksa reakciju uz katru izziņu.
- Ko šodien domā darīt ? - rakstot kārtējo SMS viņš pajautāja
- Tev ir kādi piedāvājumi? - Sofija uzreiz atbildēja ar pretjautājumu.
- Es tevi varētu iepazīstināt ar vienu labu cilvēku, kura dēļ šorīt mēs agri pamodāmies. - skatoties telefona ekrānā Maksims centās ar roku atrast kafijas krūzi.
- Labi! - Sofija saprata, ka runa iet par to pašu Daņiku par kuru Maksims ieminējās no rīta.
Kad jau bija skaidrs ar ko Maks sarakstās Sofija tam vairs nepievērsa uzmanību. Meitene pieķēra sevi pie tās domas. Viņa Maksu pazīst pavisam nedaudz, bet pat parasta neziņa izsauca viņai greizsirdību.
Pagāja pāris stundas. Viktors ieradās mājās. Vīrietis uzreiz devās uz savu istabu.
- Tu ar tēvu vispār bieži komunicē? - meitene pēc redzētā, kā Maksa tēvs bez emocijām aizgāja uz istabu, izlēma tomēr parunāt ar Maksimu par Viktoru.
- Nu tā... pēc vajadzības lielākoties. - pārslēdzot TV pārraides Maks atbildēja
- Kādēļ ? - Sofija bija ieinteresēta
- Nezinu ... tā tas vienkārši ir. Vienā brīdī mēs sākām attālināties un pagaidām tas nevienam netraucē. - Maks to teica pavisam bez emocijām.
- Maks... man šķiet, ka es tavam tētim nepatīku, vispār. - Sofija tomēr padalījās ar savām sajutām
- Nomierinies! Par to vispār neuztraucies. Tētis ir noslēgts cilvēks, viņš nekad emocijas neradīs. Pie tam viņu droši vien pārsteidza fakts, ka man ir attiecības un viss tas pārējais... pie tam tik strauji! - viņš neredzēja neko dīvainu tēva uzvedībā, bet tomēr mēģināja pārliecināt Soņu, ka viss ir kārtībā.

58 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt