local-stats-pixel fb-conv-api

Aizliegtā pilsēta | 110

45 0

Jābrauc bija aptuveni viena stunda. Sofijai brauciena laikā uznāca miegs, viņa iekārotjās ērtāk, ieslēdza savu mīļāko mūziku austiņās. Periodiski viņa uz īsiem brīžiem pamodās, visu laiku Sofija apstāināja savu skatienu uz Maksa. Viņa nevarēja sev iedomāties kā Maksima dēļ viņa aizgāja no darba, aizbrauca prom no ierastās sev vides īsti nepazīstama cilvēka dēļ. Savukārt, Maksims neizprata savas rīcības. Pirmo reizi dzīvē viņš sagribēja ko mainīt savā dzīvē.

Maksims pamodināja Sofiju, kad viņi jau bija piebraukuši pie Maksa mājām. Kad meitene atvēra acis ieraudzīja koptu teritoriju un divstāvu māju, apkārt tam visam grezns metāla žogs. Aiz mājas viņa ieraudzīja skaistu mežu, tas skats novērsa viņas uzmanību no apkārt notiekošā, līdz mašīnas iebraukšana garāžā to skatu pārtrauca.

Maksims izņēma atslēgas no mašīnas un izkāpa. Kamēr viņš no bagāžnieka izņēma Sofijas somu viņa nekustējās no vietas.

- Viss labi? - Maks atvēra mašīnas durvis, pie kurām sēdēja Sofija

- Jā, es vienkārši vēl neesmu īsti pamodusies. - Sofija izkāpa no mašīnas uzmanīgi pētot apkārtni.

Nekad iepriekš viņa nebija šeit bijusi. Pēc izskata tā bija parasta pilsētiņa ar savu ikdienas ritmu. Katrs pazīst katu.

Ieejot mājā Sofiju pārsteidza siltums tajā, ārā bija aprīļa vidus, ārā bija pavēss, bet tam viņa nepievērsa uzmanību. Apkārt viss bija ļoti kārtīgs, bet gaismas īsti nebija, aizkaru dēļ. Tobrīd mājā viņi bija divatā, bet Maks nesteidzās Sofijai visu parādīt.

Viņš paņēma Sofijas roku un aizveda uz savu istabu, uz otro stāvu. Tā Sofijai uzreiz iepatikās, pirmais ko viņa pamanīja bija logs uz pussienu un skats no tā uz mežu.

- Te ir neparasti skaisti... - Sofija bija kā apburta no ieraudzītā

Maksims neko neatbildēja, puisi kaut kas uztrauca. Viņš nolika Sofijas somu uz gultas. Sofija pagriezās pret viņu.

- Izkravā mantas pagaidām, es kaut ko pārbaudīšu. - Viņš noskūpstīja Sofiju un steidzīgi aizgāja prom

Sofija sāka ar to, ka ar acīm apskatīja visu istabā. Viss bija kārtīgi salikts, līdz viņa atvēra skapi. Tas bija pilnākajā nekārtībā. Nolemjot, ka nevienam nebūs sliktāka ja viņa to sakārtos Sofija visu no tā izstūma. Atrodot tajā gan tīrās, gan netīrās drēbes Sofija devās meklēt veļas mašīnu. Ieejot vannas istabā viņa ieraudzīja meklēto, bet nevarēja atrast gaismas slēdzi. Kad viņa to atrada Sofija ieraudzīja izlietni, kura bija noklāta ar asinīm.

45 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000