local-stats-pixel fb-conv-api

45 dzīves atziņas no „90 gadīgas” sievietes5

34 0

Cilvēki bieži saka Regīnai Bretai, cik lieliski viņa izskatās savā vecumā. Izrādās, viņai patiesībā ir 54 gadi, nevis 90. Viņa uzrakstīja šīs dzīves pamācības dienu pirms savas 45. dzimšanas dienas, pēc tam, kad viņai diagnosticēja krūts vēzi. Pēdējo 10 gadu laikā šīs pamācības ir kļuvušas par interneta sensāciju, kā arī apgalvojums, ka viņa ir 90 gadus veca. Par laimi, viņa šo pārpratumu uztver ar humoru, zinot, cik daudzu cilvēku  dzīves viņa ir ietekmējusi.


Nav nozīmes, kāds patiesībā ir Regīnas vecums, šīs universālās pamācības noderēs ikvienam, kuram nepieciešams mazs atgādinājums par to, kas dzīvē ir svarīgs.

34 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Izcili labas atziņas, visām var piekrist, paldies par rakstu. emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

JAA!  emotion 

1 0 atbildēt

Protams , atziņas ir laba lieta, taču uzskatu - kas der vienam, neder citam un otrādi. Katram būtu jādzīvo tā, kā pats uzskata par pareizu - neuzspiežot citiem savu gribu un uzņemoties atbildību par saviem vārdiem un galvenais - darbiem. 

1 0 atbildēt
24. Ierāmē ikvienu notikumu, ko sauktu par izgāšanos, ar šiem vārdiem: „Vai pēc pieciem gadiem tas būs svarīgi?" un 41. Nav nozīmes tam, kā tu jūties, celies, ģērbies, un ej! butiba ir vissvarigakais un visgrutak pienjemamais.
1 0 atbildēt