local-stats-pixel fb-conv-api

27.aprīlis no "kāda" skatapunkta.0

Tomēr būs jāceļas tad, kad pirmo reizi parādās tāda iespēja, nevis gulēt pēc iespējas ilgāk. Gulēt ir labi, bet ja guļ pārāk ilgi, tad atkal var palikt slikti, un slikti savukārt vairs nav labi.

Jocīgi arī ir tas, ka vafeles nedod tādu pašu enerģijas daudzumu, kā pankūkas. Varbūt nepareizi tās ēdu? Visādā gadījumā tas pierāda, cik ļoti jādomā pie tā, ko runā un cik jāapzinās, cik daudz var mainīties.

Vēl jo projām nevaru atcerēties, kas ir tas elements, ko aizmirstu, jo šodien kad atrados pieturā, tur biju agrāk, autobuss kavēja, kā jau tas bija ierasts pie šiem nosacījumiem.

Skatoties no šīs puses redzu, ka ir noteiktas lietas par ko runā “cilvēki” un, kas tiek mācīts, bet vai šie ir vienīgie elementi, par kuriem runā? Tā varētu arī nebūt. Ja pieņēmumam ir noliegums, tad pozitīvā puse arī pastāv, bet tajā pašā brīdī domāt, ka viss pasaulē ir līdzsvarā, ir cilvēcīgi.

Dzirdēt dzirdu tikai par šiem elementiem (vairāk vai mazāk, gadās, ka dzirdu arī ko citu, bet apskatītu no pieņemtās puses), bet pastāv sabiedrības, kurās risinās citas sarunas un lielākā daļa informācijas tiek slēpta no citiem. Kurā brīdī varam ticēt tam, ko dzirdam un kurā nevaram? Visbiežāk teiktais ir sacerēts, bet tāpēc, ka lielākā daļa notic, tas tiek materializēts.

49 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000