local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 50

56 0

Šovakar kkā paliku ilgāk augšā tādēļ tapa vēlviena daļa. :) Sakiet, lūdzu, ko domājat. :)

Iepriekšējā.

Karolīnas skatpunkts.

Daniels ieaicina mani savā lielajā istabā. Tās sienas ir gaiši zilā, debesu, krāsā, gluži kā viņa acis. Pie sienas, vidū, stāv liela gulta ar satīna veļu zilā krāsā un brūniem spilveniem. Tajā varētu sagulties pat seši cilvēki un nejusties saspiesti. Blakus gultai ir liels, tumši brūns koka grāmatu plaukts. Otrā pusē ir tādā pašā tonī rakstāmgalds un krēsls ar portatīvo uz galda. Pretī gultai stāv tumši brīna skapja aizmugure, pie kuras piestiprināts televizors. Grīda ir tādā pašā tumši brūnā tonī, bet pie gultas ir paklājs, sienas un viņa skaisto acu krāsā.

''Gaidi te!'' Daniels ierunājas pārtraucot manu apbrīnu. ''Iešu pārģērbties.'' Pamāju ar galvu un apsēžos uz gultas.

Es sāku vērot viņa lampu un domāt, kā tādu var izveidot, līdz manas pārdomas pārtrauc Daniels: '' Nu, ejam peldēt?''

Šoreiz ir mana kārta zaudēt valodu. Viņam ir trenēts augums un iededzis ķermenis. Iekārē iekožu apakšlūpā, bet cenšos savas emocijas neizrādīt, nokremšļojos un atbildu: '' Ejam!''

Daniels pienāk man klāt un noskūpsta, savukārt es nenoturos un ar nagiem maigi ieķeros viņa lāpstiņās. Daniels iesmejas un paņem manu roku. Mēs dodamies uz baseinu.

Es pat nepaspēju pieiet pie baseina, kad jau lidoju tajā kopā ar Danielu, kurš mani tur līgaviņā. Tā mēs smējāmies, šļakstījāmies un jautri pavadījām laiku.

Nākamā.

56 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000