local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 185

53 0

Piedodiet, mīļie spocēni! Nedaudz aizķēros ar rakstīšanu. Cerams, ka šis jums arī patiks. :) Un lūdzu komentējiet, ko jūs gribētu tālāk :)

Iepriekšējā.

Karo skatpunkts.

''Dod man lūdzu trīs dienas, Albert, un tad es būšu kopā ar tevi, '' es viņam meloju.

Alerts piekrīt: '' Bet, ja tu pazudīsi, tev ir ļoti jauka māsa, kas bezsamaņā izskatās pārāk neaizsargāta.'' Tagad es esmu satraukusies, dusmīga un skumja vienlaikus, jo Alberts no gultas otras puses paceļ bezsamaņā esošo Annu. Viņai ir zilumi uz rokām un kājām. Manas asaras līst kā negudras.

''Kā tu gribi, lai es ar tevi būtu kopā, ja tu dari pāri manai māsai,'' es histēriski kliedzu viņam virsū, bet viņš tikai mierīgi uz mani skatās ar savām tukšajām acīm. Esmu tomēr nolēmusi palikt ar viņu, lai nekas nenotiktu maniem tuvajiem, bet pirms tam man viss jāpaskaidro Danielam. Es izskrienu no istabas.

Alberts iebļaujas man aiz muguras: '' Tev ir trīs dienas!'' Es skrienu uz slimnīcu. Fiziskas sāpes nejūtu vispār, kaut gan tā vajadzētu but, jo neesmu nekāda lielā skrējēja. Visu ceļu skrienu un raudu. Pēc desmit minūšu ātrā skrējiena nonāku pie slimnīcas. Aizelsusies ieeju slimnīcā un nekavējoties dodos uz Daniela palātu.

Kad ieeju palātā, redzu, ka Daniels, ieraugot mani, ir nesaprašanā un sataucies jautā: '' Kas noticis, princesīt? Ko Alberts atkal ir izdarījis? ''

Es pielienu pie Daniela, noguļos viņam blakus, viņš mani maigi un saudzīgi apķer, un es šņukstot saku: '' Viņš grib, lai es ar viņu būtu kopā, ja nebūšu viņš nogalinās tevi un pēc tam sevi. Mēs nevaram arī bēgt, jo pie viņa ir mana bezsamaņā esošā un zilumainā māsa, ko viņš ir piekāvis, '' es izmisīgi, bet ar dusmām stāstu, un lienu Dabielam vēl tuvāk, it kā censtos paslēpties no šī visa viņa drošajā apskāvienā.

Daniels tikai nosaka: '' Iedod savu telefonu, '' Es jūtu, kā viņu pārņem nevaldāmas dusmas, jo viņa ķermenis burtiski sāk trīcēt. Daniels uzspiež man nepazīstamu telefona numuru.

Pēc trīs pīkstieniem vīrieša balss paceļ, un Daniels ierunājas: '' Čau, tēt! Mums vajag tavu un policijas palīdzību, lai izdomātu plānu, jo tu jau drošvien zini, ka pie tā psihopāta ir Karo māsa Anna. Paņem lūdzu arī Žocenes vasarnīcas atslēgu, '' es biju izbrīnīta, ka Daniela tētis bija lietas kursā par šo visu. Es tik ļoti negribu ar viņu iepazīties šādā situācijā.

Nākamā.

53 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Bļin tā bilde ir baisa. :D Bet raksts atkal ir vienreizējs! :)

5 0 atbildēt
Lūdzu vēl ieliec šovakar. ;3
3 0 atbildēt
šovakar vēl būs? izdevies stāsts. ;)
0 0 atbildēt

khe khe jau top. bet būs diezgan paīsa. :)

0 0 atbildēt