local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 120

51 0

Hey, spocēni. Piedodiet par to, ka ir tik vēlu. Tikai pirms 10 min. atbraucu mājās. Nu esmu gatava nākamajam. Šovakar centīšos ielikt kādas trīs daļas ja tepat neatslēgšos. :)

Iepriekšējā.

Karolīnas skatpunkts.

Šī meitene bija skaista. Ar tumši brūniem, šokolādes krāsas matiem, kas bija meitenei līdz pleciem, brūnām acīm un brūnu ādas krāsu. Viņa bija gara un izskatījās pēc modeles. Viņai bija dzelteni auduma šortiņi, melns topiņš un plikas pēdas.

Meitene vēl rāja Danielu: '' Es dabūju visu māju kārtot viena. Liels paldies tev!''

Es jau sāku uztraukties, ka biju tikai vienas nakts sakars, kad meitene paskatījās uz mani un pasmaidīja: '' Vai, nezināju, ka tev ir ciemiņs,'' meitene man sniedza roku: '' mani sauc Linda. Tas nekārtīgais cilvēks ir man mazais brālis.''

Pasniedzu viņai roku pretī: '' Mani - Karolīna, bet ģimenē mani sauc par Karo. Tu varī mani tā saukt,'' ar smaidu uz lūpām iesaucos. Jutos atvieglota. Pati nesaprotu, kur man tādas domas nāca prātā.

''Pff. Un kāpēc es tevi nevaru tā saukt? '' Daniels pikti, bet smaidot pajautā.

Es pasmejos: '' Viss ir ļoti vienkārši. Tu man iesauku jau esi izdomājis pirms pateicu, ka vari mani saut par Karo. Bet tā kā esmu princesīte, tu mani par Karo nesauc.''

''Eu, eu! Šis jau ir par strauju. Es vairs neko nesaprotu. Daniel, kāpēc tu man neko neesmi stāstījis?'' Linda pajautā.

'' Māsiņ, tev nav vienmēr viss jāzina.'' Daniels nosaka.

''Es Danielu mazliet nolaupīju pēc tam, kad viņš mani izglāba. Danielam nekas cits neatlika, kā palikt pie manis.''

''Tad jūs esat pazīstami tikai vienu dienu?'' viņa apbrīnā jautā.

Es jau grasījos pamāt, kad Daniels smejoties atbild: '' Teorētiski pusotru.'' Nu jau mēs visi smejamies.

Tā kā es gribētu iepazīt Daniela ģimeni, un viņa māsa škiet jauka, es ieinteresēti jautāju viņai: '' Mums šovakar filmu vakars. Piebiedrosies?''

''Piedod, bet šodien man jāllido prom uz darba pārrunām. Runājot par darbu, man laikam, ka ir jāskrien,'' Linda ātri uzskrien augšā, kad viņa nāk lejā viņa ir uzvilkusi baltu kleitu ar melnu jostiņu un sirds formas izgriezumu uz muguras. Kājās tādā pašā, baltā krāsā, lakādas augstpapēžu kurpes. Līdzi viņai ir divi koferi. Daniels palīdz viņai tos nonest. Pie durvīm piebrauc taxi, kas vedīs viņu uz lidostu.

Viņa apskauj Danielu, tad mani: '' Bija prieks iepazīties. Cerams mēs vēl tiksimies. Daniel, nenomoci viņu. Atā!'' Linda iekāpj taxi un aizbrauc.

Daniels pagriežas pret mani: ''Tagad māja ir mūsu rīcībā. Ko mēs darīsim?''

Nākamā.

51 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000