local-stats-pixel fb-conv-api

milktune - "Viss notiek tā,kā tam jānotiek." (Intervija)5

130 3

Jauns, talantīgs un bez rāmja apkārt. Tā pāris vārdos varētu raksturot Kristapu Strūbergu, jeb milktune. Mūziķis un dzejnieks. Cilvēks ar savu nostāju, skatījumu uz pasauli un cilvēkiem. Dažādu sakritību dēļ nonācis tur, kur tagad atrodas, bet tā nebija Kristapa latiņa. Viņš uzskata, ka tāda latiņa priekš viņa neeksistē, ka debesis nav limits un vienmēr ir jātiecas uz augšu. Jautājot par to, kāpēc tieši milktune, viņš atbildēja, ka viņa mūzika ir maiga kā piens. Taču nevajag domāt, ka tikai tādi ir viņa radītie skaņdarbi, jo piens var būt arī skābs. milktune uzskata, ka pasaulē nav sliktas mūzikas. Katrā žanrā ir kaut kas patīkams un viņš savas ausis neierobežo tikai ar pāris žanriem. Mūzika priekš viņa ir mīlestība un iedvesmu viņš spēj ķert no katra notikuma vai priekšmeta. Tāds ir Kristaps Strūbērgs. Tāds ir milktune.

„Viss ir tā, kā tam jābūt. Taču, ja man nepatiks mans liktenis, tad pats to arī mainīšu" milktune


Paldies Dailes teātrim par atbalstu.Noskaņa un pie jums ir vienreizēja.

Paldies par atbalstu un palīdzību ar tehniku Sabīnei Greizei,Zanei Šlendakai,Elīnai Kamkinai,Rihardam Vizlam,Matīsam Kažam,Laimai Kozulei.

Iedvesmojies,rīkojies,iedvesmo citus!
www.revolucionari.lv

Twitter: @revolucionarilv

Vietā,kur vajadzēja būt rakstītam Revolūcija,ir sanācis ierakstīt Revoūcija.Atvainojamies par kļūdu!



130 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

labs

2 0 atbildēt

Milk... Milk fic. Oh, I need brain bleech right now.

0 0 atbildēt

Tikos ar šito čalīti, kad bija uz Latvijas austrumiem atbraucis ievērtēt vietējos pasākumus, rēcīgs pociks. Un darbi arī tīri neko, pat man, kā metāla fanam, daži milktune bīta albumi stāv datorā. :)

0 0 atbildēt

tik foršiemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt