local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrs atklāja sievas slepeno naudas glabātuvi.7

132 1

Kāds vīrs pēc 60 gadus laulībā nodzīvotiem atklāj,ka viņa sievai ir slepenie naudas krājumi. Vīrs stāsta,ka viņi savos laulības gados esot dalījušies ar visu,ne kādu noslēpumu neesot bijis,bet nu jau vīrs ir šokā,jo izrādījās,ka noslēpums (vismaz vien stomēr sieviņai pastāv).

Kādu dienu vecā dāma saslima un ārsts apskatot teica,ka ja nebūs nepieciešamās ārstēšanas sirmā kundzīte nomirs. Vīrs nervozēja,aprunājies ar savu sievu izlēma,ka paņems no gultas čemodānu kurā tika slēpti kopējie iekrājumi,ko viņi pēdējos gados bija iekrājuši.Vīrs palīda zem gūltas,čemodānas priekšā stāvēa kaste,vīrs piecēlās un gāja kasti nolikt uz galda,bet sieva izleca no gūltas un atņēma vīram kasti.. Vīrs bija šokā,jo nesaprata sievas rīcības iemeslu,bet kad slimajai sievai izkrita kaste no rokm un kastei vāks nokrita,izbira nauda un 2 tamborētas lellītes.Vīrs šokēts lūdz,lai sieva paskaidro no kurienes tik daudz naudas un kapēc tā tika slēpta. Kastē atradās 95,000 dolāri.

Sieva sāka stāsīt- ''Mīļais,kad mēs precējāmiesmana tante pastāstīja kādu noslēpumu,lai laulība būtu laimīga un daudz strīdu nebūtu. Tante teica,ja tu dusmojies uz vīru sēdi turi muti ciet un tamborē lelles.''

Vīrs piegāja tuvāk ar asarām acīs aiz laimes,jo kastē bija tikai 2 lelles,viņš centās novaldīt laimes asaras. tad viņš savai sievai teica- '' Labi,bet kā ir uzradusies šī nauda šajā kastē?''

Sieva atbildēja- '' Tā nauda ir ni leļļu pārdošanas!''

P.S

Stāsts ir patiešām kādam pārim tāds gadījies diemžēl šis vīrs,kas padalījās ar savu stāstu vēlējās palikt anonīms....

132 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sieva ir daudz dusmojusies uz vīrtu sanāk emotion

6 0 atbildēt

Jā, un vīrs 60 gadu laikā, nekad nebija pamanījis kasti...

5 0 atbildēt

Izskatās kļūdas jāpalabo tekstā emotion

1 0 atbildēt

MUĻĶĪBAS, tā ir anekdote, un tur bija tā, ka par katru reizi kad sieva ir krāpusi vīru, viņa kastē ieliks vienu pudeli, un nauda ir par nodotajam pudelēm! 

1 0 atbildēt

nah tas reklamas te lec?emotion

1 0 atbildēt

Interesants!

0 0 atbildēt