local-stats-pixel fb-conv-api

Vecā labā Krievija pret ASV23

164 4

Šīr ir tikai manas domas un pārdomas... Neesmu nevienas no valstu pusēm. Necenšos nevienu nomelnot, vai paslavēt... Varbūt kāds man komentāros var atbildēt :) !

164 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tu jautāji, kāpēc cilvēki atbalsta ASV, bet ir pret krieviju un pats arī atbildēji - ASV ir mūsu sabiedrotais. ASV un NATO patlaban ir vienīgā garantija Baltijas valstu neatkarībai. Kā pats redzi, krievijai labas attiecības ar citām valstīm ir dziļi pie tirsas un viņu ārpolitika ir tēmēta uz militāru ekspansiju. Bez ASV un NATO šeit sen jau būtu militāra konflikta zona vai arī vēl viena krievijas federācijas "atbrīvotā" autonomā republika. emotion

30 2 atbildēt

Es arī baidītos no kaimiņa, kurš jebkurā brīdī varētu ienākt manā dzīvoklī, nogalināt radiniekus un pēc tam pārrakstīt dzīvokli uz sava vārda, princips līdzīgs, tā kā tu pats atbildēji uz savu jautājumu.emotion

23 2 atbildēt
Es pēdējā laikā, ievēroju, ka ziņu portālu komentāros tiek slavināt Krievija, krievi u.t.t, Sīrījas dēļ es pieņemu faktu tādu, ka Krievija bombardējot teroristus Sīrijā spodrina savu tēlu pasaules acīs, kas bija sačakarēt pēc iebrukuma Ukrainā.
15 0 atbildēt

Prieks ka kāds domā ar savu galvu!

7 1 atbildēt
Negribu būt skarbs, bet man tās abas valstis nepatīk. Katram savas valstis kam uzbrukt utt. Ir divas lietas kāpēc mums patīk ASV un nepatīk krievija ASV noslēpj savus uzbrukumus un nerāda kur uzbrūk un ko dara citās valstis + vēl NATOemotion krievija daudziem nepatīk tpc ka viņus mēs redzam katru dienuemotion lai kur mūsu un citu mediji ietu priekšā būs krievi. Ukrainā visu redzējām tpc nepatīk. Krievi ir mazliet agresīvāki par ASV. Ja godiigi man vienalga. Lai tikai nenāk pie mums.
5 0 atbildēt

Neviens nav labs! Bet, ja ir jāizvēlas mazākais ļaunums tad jāizvēlas ASV. Gribas dzīvot mūsdienīgi un normālos apstākļos. Pa lielam mums katram ir sava galva un mēs paši izvēlamies kam ticēt un kam nē. Es, piemēram, no visiem masu līdzekļiem kurus lasu/dzirdu/redzu izvelku manuprāt vissvarīgāko un apvienoju ar savām domām, jo medijiem nevar uzticēties.

4 0 atbildēt
Lol, tur arī tiek viņa slavināta.
2 0 atbildēt
Džamšut pret Obamu.
1 0 atbildēt

Nu... redzi.. ir tā, ka..

Es pat nepūlēšos, te vienkārši pāris vārdos nevar, tāpat te daži jau visu pateikuši. Tu gribi, lai komentāri nav bērnišķīgi, bet pati raksta galvenā doma vai jautājums, kuru uzstādi, būtībā tāds jau ir. Atbildi jau ir pateicis Nekrietnelis, tik vienkārši viss tas ir.

1 1 atbildēt

Tu šo rakstu arī darba laikā uzrakstīji?emotion

2 2 atbildēt

Tev Latvijā dzīvojot ir piekļuve internetam 24/7, bez nekādas valsts cenzūras vai citiem ierobežošanas pasākumiem, un ir jābūt kārtīgam pajolim, lai ar šo visu vēljoprojām būtu nozombēts. Vairs nav nekādi viduslaiki, pagaidi, kādi viduslaiki, vēl pagājušajā gadsimtā visi dzīvoja savās mazajā pasaulē, kur par ārpasaules notikumiem varēja tikai pāris veidos uzzināt un to pilnībā varēja kontrolēt valsts, kā nacistiskajā vācijā, piemēram, vai PSRS, vai sabiedroto valstīs, vienalga.

par to konfekti vispār murgu esi uzrakstījis kaut kādu

Latvija, gudriniek, nemaz PSRS laikos nepastāvēja, bija lpsrs, maza sastāvdaļa lielajā padomju sistēmā, no kuras izzīda labāko, salaida sliktāko, nolaida līdz savam attīstības līmenim un paskaties, vēl tagad nespējam attiet no atstātā mantojuma, lai tas būtu demogrāfiskais sastāvs un sociālās problēmas, vai ražošana, kas tolaik tika orientēta uz visu PSRS, ne jau Lpsrs kā autonomu republiku, īpaši jau resursu ziņā

Gribētu, lai tu nosauc kaut vienu vērtību, kuru viņi ir atstājuši, cilvēcība ir aplami smieklīgs piemērs, it kā pirms tam tā nebūtu bijusi Latvijas laikā, vācu, poļu, zviedru jūgos utt. Neko viņi neatstāja, vienīgais padzīvojot apstākļos, kad uz pasaules fona dzīvo kā bomzis loģiski, ka vairāk vērš uzmanību uz cilvēciskajām vērtībām, kaut arī toreiz materiālistiskās vērtības bija tikpat vai pat vairāk nozīmīgas, kaut vai grūti dabūjamas, visi sūdi kurus rindā gaidot beidzot dabūji, plēsās par kaut kādiem plastmasas maisiņiem no aizjūras  zemēm, džinsiem, vietu pēc mašīnas utt.

0 0 atbildēt
Labs raksts!
1 2 atbildēt