local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tiešām manu reputāciju var glābt vienīgi sestais iPhone?34

290 5

Mūsdienu sabiedrībā cilvēkus visbiežāk vērtē pēc drēbēm, maka biezuma, skaistuma, mājas u.t.t. Izrādās, ka arī telefonam ir sava vieta tavā reputācijā, turklāt visai plaša. Es ikdienā visur staigāju ar sadauzītu Samsung Galaxy S5, taču man labai draudzenei ir iPhone 6 Gold. Tad nu aizņēmos no viņas šo iPhone, lai uzrīkotu nelielu eksperimentu.

290 5 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Es arī staigāju ar Samsung S5, pilnīgi pajāt tie aifonisti, jo vienmēr paprasot ar ko šamējais labāks, šie uzreiz atbild ar tādu pašu pretjautājumu, protams, atbildot, ka Samsungs ir par lētāku cenu, daudz jaudīgāks, izskatīgāks(katrs modelis vienmēr ar kaut ko atšķiras), atmiņu iespējams palielināt pašam, ar samsungu tu pārvaldi telefonu, bet ar iPhone telefons pārvalda tevi...

Protams neviens par to neaizdomājas, jo aizbildinās "man jau nevajag tās funkcijas" saprotot, ka nav ko likt pretī ar savu iphonu kurš jau entos gadus izskatās vienādi un mainās tikai izmēros, par jaudu un veiktspēju nemaz nerunājot...

Tā kā, no stress, ābols sūkā, Samsungs vienmēr būs topā, jo katru reizi no viņiem var sagaidīt ko jaunu. emotion

36 1 atbildēt

Tikai iekšēji tukšu cilvēku acīs palielināsies Tava reputācija dēļ Iphona.

26 0 atbildēt

Tāda šobrīd ir mūsu sabiedrība. Cilvēki cenšas izskatīties bagāti, nevis reāli būt bagāti emotion

20 0 atbildēt

Aņuks par tēmu:

Sludinājums - pārdodu vienu dienu lietotu iPhone. Pārdošanas iemesls: Baibiņa beidzot iedeva

emotion

19 0 atbildēt
Skumji lasīt, ka kaut kur kaut kas šāds notiek. Man vairākas reizes ir sanācis sabojāt savus skārienjūtīgos un tā vietā staigāt ar tēva podziņtelefonu (pašam viņam arī ir skārienjūtīgais, tikai viņa vecie telefoni joprojām ir ejoši, jo nav tik nevīžīgs ar telefoniem kā es emotionsmi: un neviens nepievērsa nekādu uzmanību tam (draugi vienīgi izteica kādu joku, par ko arī kopīgi iesmējām). Arī tad, kad tiku pie jauna, nevienu tas īpaši nekratīja, ja nu vienīgi tas jautājums "cik maksāja?", jo dažiem ir ziņkārība. Mācījos arī vienā grupā, kur ir tikai meitenes un vismaz pusei ir piektie un sestie iphoni, dārgas drēbes un kosmētika, bet nevienu neuztrauca mans podziņtelefons, kas bija negaidīti (?) emotion
12 0 atbildēt
Nexus 5X - no attāluma izskatās pēc melna iPhone bet redzot tuvāk var saprast to, ka īpašnieks zin ko ir nopircis, un kā to lietot 😎
9 0 atbildēt

Jaunākajam Samsung telefonam var pieslēgt normālas austiņas kamer aifonisti staigā ar saviem tamponiem ausīs kā tādi šreki  emotion 

8 0 atbildēt

Sestais iPhone neko vairs nespēj glābt, jo tas ir krieni pavecs modelis - iznāca 2014. gada nogalē. 2,5 gadi priekš telefona nav maz

6 0 atbildēt
Samsungs ir labāks par IPhone.👌🏻
6 0 atbildēt

Samsung - viss, kas Tev nepieciešams!  emotion 

5 0 atbildēt

ps. un ne tikai spīdīgie sūdi to aizēno. arī reliģija un visa veida pārliecības lieliski tiek galā ar šo uzdevumu.

man ir čoms kristietis. kādā kaislīgā diskusijā par kristietības tēmām uzzināju, ka nēesmu viņa "brālis", lai gan kristus mācībā skaidri teikts, ka visis brāļi un mīli savu tuvāko, bet gan brāļi ir tikai ticīgie.  kas lieliski ilustrē to, cik efektīvi visa veida mākslīgi iepotētas pārliecības aizēno spēju otrā cilvēkā redzēt cilvēku.

 musulmaņiem citi ir neticīgie, žīdiem citi ir goji, čigāņiem citi ir lopi , bagātiem citi ir nabagi, dakteriem citi ir pacienti, jauno ifoņu īpašniekiem citi ir bomži utt.

5 0 atbildēt
Atziishu ka man vienalga. Vai Samsung vai Apple. Lietoju ljoti ilgi Windows Phone, bet paarstaaju lietot liidz man noziimiigaaks programmas vairs nav pieejamas. BlackBerry Passport lietoju liidz Whatsapp tika paartraukts atbalstiits, i savulaik lietoju Motorola Nexus 6. Tagad lietoju iPhone 6s Plus un nejuutos iipashaaks par to kad lietoju ne-Apple telefonus. Man vienalga kads cilvekam telefons. Manis peec Nokia 3310. Bet deelj taa es neiedalu cilveekus.
4 0 atbildēt
Kaut kā liekas, ka šis ir fufels. Man piemēram ir S4, vienkārši telefons kā telefons, tātad es sabiedrībā būšu nestilīgs un draudzeni man neredzēt kā savas ausis?
4 0 atbildēt

Tas tāpat kā nopērk jaunu mašīnu un pilnas ielas izrādās ar tieši tādu pašu modeli kā tavs, kaut gan pirms tam nekad nebiji redzējusi. 

T.I. Visas šīs lietas ir galvā, skaisti cilvēki nepiesaista uzmanību, cilvēki patīk citiem ja ir pašpārliecināti. Tas pats ar telefonu, problēma sākas jau tajā punktā, kad tu saproti, ka šāds eksperiments kaut ko noteiks. Ne visi šie notikumi ir tiešā veidā saistīti ar telefonu. 

Bez tam, Iphone tāpat kā porche, chanel un visi pārējie skaistie vārdi ir statusa simbols. Tas ir tikai normāli, ka cilvēkiem tas patiks, jo pērkot āboli nepērk telefonu, bet gan statusu.

Es gan neesmu ābolu produktu cilvēks, bet ja tev šis lika justies labāk tad sakrāj naudu un nopērc. Nav pilnīgi nekādas vajadzības sūkstēties, statusu un pašvērtējumu var nopirkt un tur nav nekā slikta.

4 0 atbildēt

Sestais nē, bet septītais nu pilnīgi noteikti!

3 0 atbildēt
Man ir lumia 930 un pie dirsas, kaut pavecs, bet uzticams tlf. Netaisos sekot brendiem, jo tas ir kruti un moderni.
3 0 atbildēt

Te omei nav ko darīt.

4 1 atbildēt

cilvēks otrā cilvēkā vairs neredz cilvēku. visi spīdīgie sūdi to aizēno.

3 0 atbildēt

Iz dzīves.

2 darba intervijas, 2 dažādi uzņēmumi, darba pienākumi vienādi.

1. darba intervija, aiziet cilvēks uz to ar nokia telefou parasto (iphone remontā) pieradis turēt rokās telefonu, ieet iekšā intervija beidzas sola uzzvanīt pateikt kāds ir lēmums. ( neuzzvana)

2. darba intervija, telefons atpakaļ no remonta, ieet ar Iphone, jau labāk sāk izturēties pret Tevi, pēc intervijas saka, ka dos ziņu, nākamajā dienā zvana un saka, ka esi pieņemts.

Varbūt sagadīšanās, bet man tā nešķiet.....  emotion 

2 0 atbildēt
Pašam ir nokia 1320. Ar 8.1 win. Modelis ir samēra vecs. Nevar uzlikt pat 10win. Jo neatbalsta. Besīgs mob,jo ļoti ierobežots veikala piedāvājums. Bet lai pasēdētu internetā un kādam piezvanītu,pilnīgi pietiek.
2 0 atbildēt