local-stats-pixel fb-conv-api

Trešais/Mīlestība0

24 0

Kad es domāju par mīlestību dažādas lietas krusto manu prātu. Ziedi, šokolāde, mūzika... Šīs lietas man atgādina par mīlestību.

Kopš geju laulības tika legalizētas vairākās valstīs un visas manas sociālās aplikācijas piepildas ar liedu devu mīlestības, es nolemu, ka šī būtu īstā tēma par kuru uzrakstīt.

Kopš bērnu dienām es mīlēju domu par mīlestību. Man šķiet, ka tas ir kas īpaš un tas parāda cik laimīgs tu esi!

Mīlestība ir diezgan mīklaina lieta, dažreiz lietas neiet kā gribētos. Saderība nav patiesa... Jūsu rokas nesader kopā, nejūtaties labi esot viens otram blakām, tad ar laiku saprotat, ka šis viss ir neparezi. Bet ziniet tas ir tikai normāli, jo ne visi ar kuriem satiksities būs īstie un ne visos ar kuriem iesi uz randiņiem iemīlēsies.

Bet tad kad tu satiksi savu īsto, viss beidzot būs skaidrs. Pēdējais puzles gabaliņš būs atradis vietu, jūsu rokas saderēs kopā, jūs jutīsieties labi viens otram blakām.

Mīlestība ir liels vārds kuru parasti definē kā jūtas kas vienkārši katram ir lemts just, bet man tas viss šķiet daudz vienkāršāks.

Divi cilvēki, kuri smejas par stulbajiem jokiem, jūtas ērti viens otram blakām, kaut vai klusumā, strīdi un dusmas pada viņu attiecības vel stiprākas...

Tāda man šķiet ir mīlestība. Tev jāatrod tas īstais cilvēks, lai šī ideja liktos skaidra.

Paldies, ka izlasīji un ceru, ka patika!

-BK-

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000