local-stats-pixel fb-conv-api

Tādi mēs esam, tāda ir dzīve ...8

Tad nu tā spocēni , šis ir mans pirmais raksts ! Ceru ka pārāk nekritizēsiet ... Šodien braucu ar mammu uz veikalu, un redzu pie skolas iznāk meitenīte ārā kāda 1.klasites vai 2. skolniece, un vnk pienāk bariņš meiteņu un pagrūž viņu tā ka viņa nokrīt ar visām savām mantām un somu. Gribējās vienkārši izskāpt ārā un tām mazajām iesist tā kārtīgi pa seju. -_-

Es jau no bērnības to nesaprotu , kpc cilvēki nodirš dēļ izskata , dēļ drēbēm ,dēļ tā kā ģērbjas nu krč jā dēļ visādiem niekiem, mazi bērni tak neizvēlas kā viņiem ģērbties, ko vecāki atļaujas to arī pērk, ne visiem bērniem ir bagāti vecāki , arī mēs neizvēlamies kādiem mums piedzimt, bērnam reāli tā jau dzīve ir viena liela problēma, tpc ka viņam nepērk to ko viņš grib, varbūt pat viņš pat ne katru dienu ēd, un tiek sist dēļ tā ka cilvēks atšķirās ,nav tāds kā tu, un ta.
Mēs neviens nezinam kas darās mūsu ģimenē, kas ir mūsu dzīvē ,
tu apsmej meiteni kurai ir kurpes kautkādas nestilīgās, bet viņa priecājas par tām pašām ,ka viņai vispār vismaz ir ko uzvilkt kājās, tāpat arī ar drēbēm.
tu viņu apsmej un sit , jo viņa ir "nesmuka" vai pretīga , vai arī nelīdzinās tev, bet viņa klusītēm cer ka kādreiz viņa būs līdzīga tev, ar skaistām drēbēm un labu ģimeni.
PIRMS KĀDU APSMEJ, SIT UTT, VARBŪT SĀKUMĀ IEPAZĪSTIES AR CILVĒKU , JO TU NEZINI KAS DARĀS TĀ OTRA CILVĒKA DZĪVĒ, ATCERIES KA KĀDS TEVIS DĒĻ VAR UZTAISĪT PAŠNĀVĪBU. ;)

78 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kāpēc tā notiek?

Tas ir mantojums no psrs. Precīzāk, mantojums no krieviskā dzīves veida. Ja vēl precīzāk, - no tā dzīvesveida, kuru krievijas iedzīvotājiem uzspiež valsts varas ideologi jau kopš revolūcijas laikiem - atšķirīgie ir ienaidnieki!

Kāpēc tas notiek šeit Latvijā mūsdienās?

Tāpēc, ka 40% mūsu valsts pamatiedzīvotāji (krievi) ir ģenētiski inficēti ar šo ļaunumu. Atlikusī daļa 60% procenti latviski runājošo sadalās vismaz 50/50 - normālos cilvēkos un ...  tajos, kam viss ir vienalga.

Un šie vienaldzīgie mājās nespēj saviem bērniem aizrādīt, kad tiek uzsāktas sarunas par bomžiem.. Tikai stulbi un gļēvi pasmaida, cerībās, ka bomžu liktenis tos nepiemeklēs.

1 0 atbildēt

Dziļdomīgi...

Bet tavs pēdējais teikums ir tāla utopija, diemžēl. 

te nu vaininieku, kāpēc tas tā notiek, ir daudz, bet vienu gan zinu - viens no galvenajiem iemesliem tādai uzvedībai ir vecāku nekompetence. Cik daudzi vecāki vienkārši negrib vai nemāk audzināt bērnus. Bērni ir vecāku spogulis. Vecāki nejēdz bērnam ieaudzināt morāli ētiskās vērtības. 

0 0 atbildēt

Tad kad lasu uz to brīdi es "izmainos", bet kad atkal esmu skolā gribas atkal kādu apsmiet vai apsaukāt. Es nezinu kāpēc, bet tā es jūtos labāk.

0 0 atbildēt

Tā jau tik tāda izdzīvošana, cilvēku vidū: - meitenīte ganjau ir biški pastulba, - nearko neizceļas, - nav nekādu talantu, - vecāki pārāk bomzīgi, lai kko viņai nopirktu krutu ar ko viņa spētu palielīties. vnk viņu nevienam nevajag. Skarbi, bet tā ir pašu vecāku/meitenītes nolaidība

0 2 atbildēt