local-stats-pixel fb-conv-api

Problēma ar kredītdevējiem10

167 1

Raksts ir pārkopēts no mana bloga, ja kādam interesē, tad links avotā!

Pirms pāris nedēļām ieskatījos spama meila kastē, un pamanīju, ka manas pārdomas acīmredzot aktīvi lasa kredītdevēji, un kāds viņu pārstāvis ir izgājis cauri lasītākajiem rakstiem un saspamojis linkus uz sava darbadevēja lapu. Es, būdama ļauna, atrodu konkrēto uzņēmumu FB un aizrakstu "Cik daudz man jūs publiski jānodirš, lai jūs savāktu to spamu no mana bloga?" un ielieku 1 zvaigzni vērtējumā. Atbildi tā arī nesaņēmu, bet visai drīz skatos - ir noticis brīnums, un viņš tiešām ir aizgājis un izdzēsis visu ārā. Pāris nedēļas vēlāk pie manis skolā pienāk mana skolotāja un saka "Klausies, tevi te kaut kādi kredītu džeki mēģina sameklēt". Šis ir teikums, ko tu droši vien negribi dzirdēt nekad, it sevišķi no savas skolotājas, taču, kas izrādās - tie faking čaļi ir sameklējuši, kur es mācos, sadabūjuši manas skolas numuru, piezvanījuši, un palūguši vai nevar ar mani parunāt, lai izņemu to vienas zvaigznes vērtējumu. Viņi sazvanīja manu skolu, lai es izņemtu viņiem vērtējumu FB. Viņi sazvanīja manu skolu, lai es izņemtu viņiem vērtējumu FB!!!! Nosēdās šitas? Jo man vēl nē.

Tie ir džeki, kuri saprata, ka vieglāk, kā atbloķēt mani FB, atrakstīt jebko vai atrast manu meilu, vai atrast manu telefonu, ir sameklēt, kur es mācos, sazvanīt manu skolotāju un palūgt viņai sarunāt, lai izņemu viņiem vērtējumu FB. WHAT THE ACTUAL FUCK? emotionupset: Vienā brīdī, kad zvanīja skolā VĒLREIZ, es biju tur un dabuju parunāt arī pati - nu izrādās, ka tas komentētājs sen ar viņiem vairs nestrādā tieši šādu iemeslu dēļ un novienojāmies, ka es izņemšu to zvaigzni, un viņi nekad vairs nenākšot un šajā blogā nekomentēšot. Vēl neesmu sapratusi vai šis vispār bija man izdevīgs dīls. Kad prasīju, vai viņiem liekas normāli, ka mēs šobrīd runājam caur manas skolas telefonu, vai tiešām tas ir ērtākais veids, kā mani bija sasniegt. Saņēmu atbildi +/- "Nē nu tā gadījās, bet nu labi, ka esam vienojušies".
Vai džeki mārketinga komunikāciju mācījušies no grāmatām, kuras pirktas 1999. gadā Krievijā? Man šobrīd bail zvanīt savai vecmāmiņai, vai nebūs sadabujuši rokā arī viņu. Vai varbūt mani draugi, kad atsakos iet tusēt, arī varētu zvanīt manai skolai un mēģināt kaut ko sabīdīt? Sākumā domāju, ka varbūt vajag sazvanīt viņu darba devēju un sarunāt, lai viņa padotie saraksta man uz FB sienas, ka esmu krutākā meitene pasaulē, bet ņemot vērā, ka viss uzņēmums pa lielam ir kas līdzīgs darba rīku noliktavai, kurā nolikti divi cirvji, šis varētu būt pagrūti.

167 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kas tas par murgu???

Atgādina to gadījumu, kad es ar džekiem viena pjankā nodirsām Obamu, šis caur satelītu visu noklausījies un baigi apvainojies... Skatamies, jau mūsu virzienā lido iznīcinātāji, labi, ka vecmāmiņa Elizabete II iejaucās un nokaunināja Obamu, ka svešas sarunas noklausīties nav pieklājīgi, savādāk būtu sācies III pasaules karš...

18 0 atbildēt
Kaut kā neticās, savāds Tev tas stāsts... emotion
11 0 atbildēt

Lūgums pavēstīt kā sauc kredītdevēju iestādi, jo savādāk sāk likties, ka centies nodarboties ar pašreklāmu..

10 0 atbildēt

Internets ir miskaste, kurā, ja labi vēlas, var visu atrast, žēl. emotion  emotion 

5 0 atbildēt

nu jā - tā dzīvē gadās..

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
EJ TU NOST 😂😂😂😂😂 idioti
2 0 atbildēt

 emotion labais!

2 0 atbildēt
Kredītdevēji ,Tev tagad saliks šitam rakstam mīnusus👀
1 0 atbildēt

Izklausās pēc privātuma pārkāpuma, jo tu nekāda parādniece  neesi un nekādu datu sniegšanu kredītiestādēm neesi parakstījusi. Izklausās pēc visatļautības un kkāda vieglā cenzūras varianta, kur tu nedrīksti likt viņiem negatīvu vērtējumu.

0 0 atbildēt