local-stats-pixel fb-conv-api

Pirms raksta tapšanas6

123 0

Sveiki labdien!
Man mudžošajā galvā radās tāda nesaprotama motivācija ievietot rakstu. Tik man tā izdoma... tā pieklibo. Tad nu, barojodamies ar kārtējo karsto suni, nolēmu ievietot ko šādu.

Ierodos mājās, skatos, ka pie datora man nespīd tik, tā nu tik iemetos savā gultā un nodomāju: "Okē, nu čho man tagad padarīt...?" Aizdomājos par grāmatas palasīšanu, tačūū, nē, šis nav tas izredzētais laiks. Okay, tad nu nākošā doma ir par rakstu spokos, kurus neesmu redzējis tikpat ilgi, cik savu otro pusīti, upss.... tik drausmīgi ilgi gan nē.
Bet nu oke, prātā ideja izklausās realizējama. Nonākot pie darbības rezultāts ir sekojšs: Acis izbolītas, galvā tram-param. Tā nu es 10 minūtes pavadu ripinoties pa savu kušeti cenšoties izdomāt tematu. Fakti - ņē, tas tā prasti. Ielikt video no youtūba - bez komentāriem. Tulkoti komiksi - pfuu, nē ,paints man ir pārāk augsts līmenis. Tad nu nolemju likt kaut kādu murgu iz dzīves. Bet tad galva tiek apsēsta ar jautājumiem kā: A ja es galīgu dranķi uzrakstīšu? A ja mani heitos? Bet tad nu respektīvi nāca pats galvenais jautājums, ja kādā no šiem aspektie, kautvai visos, piepildīsies sliktākais variants, kas tad būs ļaunākais, kas notiks ar mani?
(Ja šo lasat, tad nu jau bāigais pāldies)
Okay, tad nu itkā saņemos un ķeros klāt, bet tad nu atkal aizdomājos :" Kādā stilā man to rakstīt?" Nu tā, lai publiku drusciņ ieinteresētu. Radās doma tdā sevis apsmejošā stilā, tačūū nē. Drīzāk tas radīs tādu nožēlojamu tēlu un tõvāriščiem apniks jau pie pirmā teikuma. Tad nu sekoja nopietns, lietišķs stils, taču tas tā vairāk taka skolas solā, kur vairums skolotāju tā monotomi borē savu vielu. Tad vēl tur par šo, šito un vēl par to aizdomājos, tad nu bija tas "dziņņ" galvā (patiesībā atsitu galvu pret gultas stūri) ,varbūt to visu apvienot?
Tā pēc visa šī, ļautiņi, esat nonākuši līdz beigām.
Vēlu jums ražīgu šo dienu, kā arī ražīgu Valentīndienu.
(Jūs esat aizdomājušies, ka ja ne Krievijas laikapstākļi, Hitlers iespējams būtu uzvarējis? un mēs visi te tusētu vācu valodā un stilīgākā friča būtu tā Hitlertipa, tas tā ,showerthoughts.)

123 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Sen neesmu redzējusi tik bezjēdzīgus rakstus... emotion 

8 0 atbildēt

Tad nu nolemju likt kaut kādu murgu iz dzīves. [..] A ja es galīgu dranķi uzrakstīšu?

Miššen akkomplišt.

Kas šito vispār apstiprināja un kāpēc? Autoram taču pat pupu nav!   emotion  

8 0 atbildēt
So you thought its a good idea to share some kind of text where you speak nothing... Just... Nothing.
4 0 atbildēt

Absurds raksts, bet...  emotion 

3 0 atbildēt
I laik ,that someone laiks mai nonsens.
2 0 atbildēt

 emotion +

2 0 atbildēt