local-stats-pixel fb-conv-api

Pirms brīvlaika.2

22 0

Sveiki lasītāji emotion !

Man šodien uznāca iedvesma Jums kaut ko izklāstīt emotion .

Tā kā šodiena ir pēdējā skolas diena pirms oktobra brīvlaika, parunāsim par skolu. Jā, Jums droši vien liekas – “AJ - atkal skola, nevar ne atpūsties!” Bet es gribu atklāt no savas dzīvēs tādas lietas, kas manuprāt notiek ar mums visiem.

Iedomājaties situāciju- Jums ir sūdīgi – slikts garīgais, esat slimi, vakars. Ir nedēļas vidus. Parastas darbadienu nedēļas vidus emotion . Nākamajā dienā paredzēti kontroldarbs/i un tiks uzsāktas jaunas tēmas priekšmetos, ko nesaprotat emotion Kas ir pirmais, ko iedomājaties? Došu variantus, ja vēlēsieties varēsiet komentāros ierakstīt Jūsu atbildi.

Tātad:

1. Ooo yeaa...rīt nav skola!

2. Bļāviens, es iekavēšu visu nedēļu! -PD, IESK., jaunas tēmas un pēc tam bezgalīgās konsultācijas.

3. Ehhh...vienalga.

4.Sasodīts! Palaidīšu garām jautrās un foršās stundas, labojums- strapbrīžus emotion ar draugiem! ...Es ilgošos emotion

Ja runājam godīgi pēdējais protams ir vismīļākais, ko var pateikt par draugiem īsākajā versijā, tomēr es parasti 1. par ko uztraucos ir 2. variants, pēc tam (tas ir max 5 min vēlāk) atceros tos totāli lieliskos brīžus ar savu klasi. emotion

Padomājat kārtīgi, kādēļ Jums ir vajadzīga skola. Visticamāk daudzi nezinās, ko atbildēt, citi teiks, ka tāda vispār nav vajadzīga, bet es eju uz skolu draugu dēļ, ja ne draugu, tad klasesbiedru, ja ne klasesbiedru, tad kā mana draudzene teica: “ Vairāk kā paziņu”-dēļ.

Protams mācības arī ir svarīgas- mēs visi zinām un esam 1000 reižu domājuši kādēļ izglītība ir vajadzīga. Es zinu atbildi un novēlu to atrast visiem, kas to vēl nav atraduši.

Es nezinu ko darīšu bez mūžīgas izsmiešanās, gan stundu, gan starpbrīžu laikā.....Visu nedēļu garo brīvlaiku man tā pietrūks...

Lai Jums labs brīvlaiks, vai tiem ,kam tā nav –vismaz jauka nedēļas nogale! emotion

22 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Bez variantiem (neeju parastā skolā) 1. Ja mēneša sākums. - cik labi, varēšu atpūsties. 2. Ja mēneša otra puse vai beigas - nedrīkstu slimot,būšu nesekmīgs.
1 0 atbildēt

;D

0 0 atbildēt