local-stats-pixel fb-conv-api

Nokaitināja policija10

156 3

Laikam jau šo visi zina, bet tā pat uzrakstīšu.

Šodien redzēju, kā Rīgas pašvaldības policja sodīja vīru gados. Onkam varēja būt ap 70-80 gadi. Jums liekas pa ko varētu sodīt vīrieti gados? Man bija tāds pats jautājums. Redzu vini ilgi tur runājas pie privāt mājas. Miera nebija un piegāju aprunāties, kas par nah** tur notiek. Un tie zalie arbūza puikas kuriem vēl skolā būtu jaiet onkam grib rakastīt protokolu. Biju šokā. Un pa ko? Pa to ka onka savos gados nebija izlicis karogu. ( Ok, šito vēl saprotu nav grūti izdarīt var). Bet vēl bonusā ka nav zāle noplauta, tas mani gan nokaitināja. Nebija jau tā ka zāle līdz gurniem, gara bija, bet nu ne tik traki. Vienoties ar tiem gudriem cilvēkiem iespējams nebija. Pi** vin zirgs un septini tatāri, panemu protokolus un samaksāju tikko alfa.
Tagad sežu mašīnā un skato tur BMW tur AUDI un vēl dažādas markas novieto savus klaunos auto tur kut nedrīks. Liekat tiem bl* sodus kam ir nauda un pisa** viniem prātu, neviss veciem cilvēkiem kuriem švaki ar naudinam un veselību.
No šīs dienas man Rīgas pašvaldības policija besī, nepatīk.

Sorry rakstu no telefona.

156 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

vispār jā es tev piekrītu diezgan liela daļa mūsu "mentu" medz piesieties tur kur var ari nepiesieties, bet ir ari normali cilvēki

23 0 atbildēt

Pēc jaunākajiem likumiem-NEDRĪKST sodīt privātpersonu! Gribu karu-negribu nekaru!

te ir citāts no pēdējās likuma grozīšanas-

"Karogs ir viens no valsts simboliem, un likumā ir noteikti datumi, kuros pie ēkām jāizkar Latvijas valsts karogs. Par karoga nenovietošanu tiesiskais regulējums arī paredz sodu, tomēr kopš pagājušā gada vasaras fiziskām personām to vairāk piemērot nedrīkst – tā lēmusi Satversmes tiesa. Vienlaikus gan jāatzīmē, ka juridiskas personas joprojām var sodīt par karoga neizkāršanu. "

Tā kā onkulis mentus var pasūtīt labi tālu!

10 0 atbildēt

Un runājot par zāli.Kāda kam daļa cik gara zāle ir privātā sētā.Ja cilveks grib redzēt to izaugam un uzziedam. Un lai sēklas iesejas citiem gadiem.Tad ar kādam tiesībam kāds var likt sodu par to?!

9 0 atbildēt

Te vēl-

Attiecībā uz soda piemērošanu par karoga neizkāršanu Satversmes tiesa atzina LAPK 201.43pantu tiktāl, ciktāl tas nosaka sodu par Latvijas valsts karoga nenovietošanu pie fiziskajām personām piederošajām dzīvojamām ēkām par neatbilstošu Satversmes 100.pantam. Tas nozīmē, ka šobrīd fiziskām personām neviena no Latvijas pašvaldībām, to izveidotajām pašvaldības policijām nevar piemērot sodu par karoga nenovietošanu pie ēkas datumos, kuros to pieprasa likums.

8 0 atbildēt

ai tak necepies. pēc pieredzes saku, ka tie pašvaldībnieki ir pilnīgākie cūkas.  es reizēm pats esmu saņemis nu tādus sodus, par kuriem nevar saprast smieties vai brīnīties par cilvēka tuklumu. pašvaldības policijai galvenais ir likt sodus kur vien var un pie tam maksimālos apmēros. lai tik slauc tautu, tā diemžēl strādā mūsu valsts.

5 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Tu gan esi duraks. Laikam policija strada un savus kranus aizstavi, ko man savos 32 gados te nemt un melot? Ieskrienies musar
4 1 atbildēt
Caur vel feika profila raksi, mentu asaka gan jau esi
3 0 atbildēt

Police brutality   emotion 

3 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt