local-stats-pixel fb-conv-api

Nesit sievieti! Ko darīt, ja iegrābies?62

258 2

Te nebūs kārtējais propogandas raksts. Esmu viena no tām sievietēm, kurām izdevies izbēgt no elles.

Lai neceltos neskaidri jautājumi, vīrietis bija baltās rases pārstāvis un dzimis ES savienībā.

Īsumā pastāstīšu par savām iepriekšējām attiecībām:

1. Katru vakaru bija jāsazinās ar sms, ja nebijām kopā fiziski, un tā nebija tikai 1 sms, bet vismaz 20 līdz viņš aizgāja gulēt.

2. Kad satiekamies, visi epasti un īsziņas ir jāuzrāda, ja ēpastā ir pienācis DORMEO matrača piedāvājums ar 40% atlaidi ar vīrieša pārdevēja vārdu, tad piekaušana garantēta.

3. Tev ir jāģērbjas pēc noteiktiem standartiem. Principā, vispār tu sev drēbes nevari izvēlēties, aizej uz veikalu, viņš skatās un katru apģerba gabalu apstiprina.

4. Tu esi pilnīgi ekonomiski atkarīga no viņa. Katrs cents, ko iztērē vai nu nonāk viņa atskaitē, vai arī jāatdod viņam. Un viņš izsniedz tev produktus, varbūt.

5.Sakaru kontrolēšana. Tu drīksti sarunāties ar draugiem ierobešotu laiku. Tavas vēstules prasa pārtulkot. Jebkurš aizdomīgs kontakts beidzas ar piekaušanu.

6. Tev visu laiku mēģina ieskaidrot, kādai ir jābūt kārtīgai sievietei. Ja neesi no tā paša apvidus, tad skaidro, ''ka pie mums neviens tā nedara'' utt. Visiem taviem paradumiem jāpielāgojas videi, kurā vīrietis uzaudzis.

7. Seksuālais terors. Tev cenšas ieskaidrot (ja esi jauna) vai piespiest uz seksuālo attiecību formām, ko nevēlies, piem. orālais vai anālais sekss. Tev cenšas iestāstīt, ka visas sievietes to dara, ka tā ir norma un, ka tu nekad nedabūsi labāku vīrieti, ja to nedarīsi. Ja vēl joprojām atsakies, tad piekauj.

258 2 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000