local-stats-pixel fb-conv-api

Neesi apmierināts ar savu dzīvi?14

150 4

Sveiki!

Man šovakar piemetusies nostaļģija un melanholisks garastāvoklis.

Var būt tāpēc, ka esmu bijusi aculieciniece vairākiem gadījumiem iz dzīves un paziņām, bijušajiem draugiem un galu galā pašas pieredzei. Visur, visapkārt tikai redzu, visi domā par jaunām šmotkām, Iphone telefoniem, pīpē, dzer ,lieto narkotikas, neiet uz skolu, neklausa vecākus un tie galvenkārt ir pusaudži.

Retais tikai spēj novērtēt to, kas viņam ir dots - ģimene, veselība un dzīvība. Manas pašas pieredze, kad lietoju narkotikas un sapinos ar nepareizajiem cilvēkiem, māte man bija kā sargeņģelītis, ar visādiem paņēmieniem mani mēģināja no tā atturēt, kad beigās man piemetās dažādas sirds problēmas un veselība sāka šķobīties un gandrīz pazaudēju savu nākotni - tad tikai attapos, ka manai mīļajai mammai bija taisnība. Cik daudz jaunieši nenovērtē to, kas viņiem ir dots! Un cik daudzi to nesaprot!

Dzīvība un tas, ka tu vari šeit sēdēt un aiziet pie ledusskapja un paņemt vienalga ko, tu vari būt laimīgs! Padomā, cik daudziem tā visa nav...

150 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Es, protams visu cenšos novērtēt kas man ir, un to daru katru dienu, tāpēc jau man arī ir viss nepieciešamais, un tikai nedaudz ekstra vairāk. man ir kur dzīvot un ko ēst. man ir vesels ķermenis, un kaut kur arī mamma un tētis un par to es arī priecājos. 

āfriku piemin vienmēr, kad runa ir par nabadzību, un ķīna tai seko. bet labāk būtu parādīt nabadzīgas ģimenes bagātās valstīs. nezinu, piemēram vācijā. 

OTRKĀRT liela atšķirība ir galvā, prātā, raksturā. ja tev ir viss ko tu gribi un tev nepietiek, turklāt ja kāds tevi nosauc par neveiksminieku un tu gribi nošauties, tad es neredzu kas tur būtu labāks par to, ja tu dienā saņem vienu kartupeli un ūdens glāzi, guli uz zemes un tomēr gribi turpināt tā dzīvot. ar to es gribu pateikt ka lai cik tu būtu bagāts, lai cik tev daudz būtu mantu, draugu, cik liela ģimene utt, tu vari būt tik pat apmierināts ar dzīvi kā jebkurš cits kam nekā nav, un tā būtībā ir katra paša problēma kur rast dzīvē laimi. 

neviens nav nabags kurš jūtās labi, un neviens nav bagāts kurš ir neapmierināts ar savu dzīvi. 

5 0 atbildēt

Jāatceras ,ka vienmēr uz šīs pasaules būs cilvēki kuriem kaut kas pietrūks ,un vienmēr būs bagāti cilvēki ,kā arī ir un  būs vidusslānis...Nevajag vissu nolīdzināt , vai mums būtu interesanta dzīve ,ja mēs vissi būtu vienādi?emotion

4 0 atbildēt

vienkārši vajag novērtēt to kas dots,jo vienmēr var būt sūdīgāk!

3 0 atbildēt
Skarbi, bet man ir nospļauties par svešu cilvēku problēmām, jo ir savas, draugu un ģimenes problēmas, kas ir svarīgākas.
1 0 atbildēt

Cilveks velas to,kaa vinam nav un sak novertet to,ko pazaudejis!

1 0 atbildēt
Un tie laudis nemaz nechikst ka viss ir slikti... Musu sabiedribai vairak sadi jaraada
0 0 atbildēt

Laime nav aptaustāma lieta, tā ir sajūta, kas rodās galvā, katram individuāli.....

0 0 atbildēt